Футбол за всички предлагат от Центъра за обществена подкрепа

Превърналия се в традиция Футболен турнир, част от Национална кампания на СОНИК СТАРТ за ТОЛЕРАНТНОСТ – „АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ“, ще се проведе тази година от 27 юни до 2 юли на стадион „Градски“ в гр. Балчик.

Екипът на ЦОП Първомай, като част от голямото семейство на СОНИК СТАРТ, и тази година е активен участник в подготовката на събитието “FOOTBall for ALL. Очаква се незабравимо преживяване за участници и гости, а кулминацията ще бъде на 29 юни 2017 г. Тогава предстои официалното награждаване в категорията деца и концерт на Б.Т.Р., също подкрепили целите на Национална кампания „АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ“.

Футболният турнир включва две възрастови категории – деца от 12 до 14 г. (от 27 – 30 юни) и ветерани (30 юни – 02 юли).

Събитието ще се реализира под патронажа на Николай Ангелов, кмет на община Балчик, в подкрепа на активното социално включване на уязвими групи и възможностите за привличане на повече хора към каузата за толерантност.

FOOTBall for ALL” поставя акцент на възможността за съвместна и активна дейност, за среща на различни възрасти и индивидуалности, независимо от пол, раса, етнос и други различия. Турнирът е „за всички“, защото включва деца и възрастни, обединява участници и зрители, но най-вече - защото каузата е на всички – толерантността, от която се нуждаем, за да създадем по-добър свят за нас и нашите деца.

За повече информация: start@sonikstart.eu

parvomai.net
 


 

За повече информация: start@sonikstart.eu

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини