Страшна прогноза: Европа да очаква много атентати този месец

Европа трябва да очаква още терористични атентати в най-близко бъдеще. Тази смразяваща прогноза направи журналистът и експерт по темите за Близкия изток и мигрантския поток Мажд Алгафари. Причината е, че в момента сме в свещения за мюсюлманите месец Рамазан (от 27 май до 25 юни).

„Малко хора си дават сметка,че атентатът става в свещения за мюсюлманите месец Рамазан. През него, ако мюсюлманин направи нещо важно за религията си, той е много по-почитан в рая отколкото на земята. Не искам да плаша хората, но Европа да очаква много атентати през този месец", каза Алгафари.

Той изтъкна, че поканата на Ангела Меркел е била голяма грешка.

Говори и по темата за мигрантите, които в момента са в България, като изрази учудване откъде те разполагат с толкова пари. Самият той видял афганистанци и пакистанци по улица "Цар Симеон" с по три четири смартфони в ръцете.

"На тези хора българската държава не им дава нито един лев. Е, откъде тогава пари за тези телефони? А пътуването от техните страни до Германия, примерно, струва 10 000 евро. Пак питам - откъде ги имат тези пари? Май политиката на Европа спрямо терористите и бежанците вече е една и съща", каза още Алгафари.

Източник: http://www.cross.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини