Атанас Забуртов търси своите спасители

С надеждата да открие тримата си спасители, към parvomai.net се обърна Атанас Забуртов.

Накратко той разказва преживяването си: на 13 май в 23.30 вечерта се озовава на околовръстния път на Първомай между Дебър и Градина. Няма спомен нито как е стигнал до там, нито кога е тръгнал. До него спира черен джип с две момчета и едно момиче на видима възраст между 25 и 30 години.

Спасиха ме!- казва Забуртов – спряха и ме взеха преди да припадна от изтощение и ме откараха до вкъщи. Загърбили делата си, помогнаха на един 73-годишен заблудил се човек. Без да съм ги молил! При такива деца България ще я има – допълва с благодарност той.

Атанас Забуртов моли притеклите му се на помош младежи да го потърсят или чрез редакцията на parvomai.net, или в неговото заведение на улица „Вапцаров“ 13.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    12
    123
    10 0
    11:06, 16 май 2017
    Населението в Първомай, както в цяла България, застарява и общината трябва да помисли за това какво е нужно на възрастните хора - старчески дом например. Браво на младежите. Благородно е да помогнеш на безпомощен.
    • Не
      не е лесно
      1 0
      12:53, 16 май 2017
      Дано да се оправи човекът да кара криво-ляво.
  • 2
    32
    321
    7 0
    23:07, 16 май 2017
    Ами нека попитаме отговорните общинари за строежа на въпросния старчески дом в двора на болницата , на кой цар на годините възнамеряват да го построят и да приема възрастни хора нуждаещи се от ежедневни грижи. Или този обект в нашата община, както много други е тяхна последна грижа?
Последни новини