Мануела Малеева ще подкрепи „Да, България“ в Димитровград

Местни предприемачи водят листата на коалицията в областта

Тенис легендата Мануела Малеева идва в Димитровград на 14 март. Поводът е кампанията за парламентарните избори, в които бившата номер 3 в света подкрепя листите на коалиция „Движение ДА, България“ (Зелените, ДЕОС). Срещата на Малеева с димитровградчани ще се състои в Клуба на дейците на културата от 18.30 часа.

„ДА, България“ се води от бившият правосъден министър Христо Иванов, който подаде оставка от поста в края на 2015 година, когато стана ясно, че вече разпуснатият парламент няма как да проведе качествена реформа в съдебната система. Коалицията излиза на изборите със силна антикорупционна програма.

Платформата и мерките, които тя предвижда да предприеме след изборите ще бъдат подробно обяснени от водача на листата за Хасковска област – димитровградчанинът Владислав Панев. Финансистът управлява частна компания в София от над 10 години, а освен това е и съпредседател на „Зелените“. Ще бъдат представени и другите кандидати на „ДА, „България“, живеещи в Димитровград, включително собственикът на малък бизнес Иван Стойчев и Иван Ванчев, който работи в застрахователната сфера.

Специален гост ще бъде експертът по въвеждане на електронно управление Божидар Божанов, също димитровградчанин, който е член на ръководството на „ДА, България“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET
Последни новини