Почистват останалия по димитровградските улици сняг

    Остатъците от сняг покрай уличните платна започнаха да почистват в Димитровград. Снежните купчини се извозват от коли на "Нео Титан" на различни места в града, показа наша проверка. Още вчера последният сняг, останал на площада пред Общината и в центъра бе извозен. 

    Повишението на температурите и наближаването на пролетта изместиха темата за снегопочистването. Анкета на Dimitrovgrad,bgvesti.net по този въпрос показва, че болшинството гласували не са доволни от снегопочистването тази зима.

    От 214 гласували читатели, 157 смятат, че улиците и тротоарите в града не са били добре почистени от снега. Според 36 отговорили, положили са се достатъчно усилия за снегопочистването. Други 21 читатели са на мнение, че има още какво да се желае при зимната поддръжка на града.

    Преди седмица от Общината информираха, че заради некачествено изпълнени дейности на фирмата, отговаряща да снегопочистването няма да бъдат признати разходи в размер на 20 000 лв. Повече от месец темата за големите количства сняг в града и Общината не представа да вълнува димитровградчани в социалната мрежа

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Коментари в сайта

    Последни новини