Чудна малка къща с легло-асансьор (видео)

Изображение 1 от 6

    Ана Уайт представя проекта си (вече изпълнен) за малка къща с панорамна гледка. Освен всичко тя е на колела - направена е от ремарке на ТИР, цялата е 7,30 на 2,60 метра. Идеята е пространството да се възприема като отворено и просторно, да може да посреща гости с преспиване или приетели за упражнение по йога.

    Чудесната малка къща има две двойна легла, ъглов диван, две бюра, телевизор, множество гардероби и шкафчета, ниски масички, столове, пералня, кухненски бокс, тоалетна, баня и чудесна панорамна гледка в две посоки. Най-чудесното в целия проект е дизайнерката мисъл, защото всичките тези удобства не съществуват едновременно, а при поискване. Леглото с асансьора оставяме да го видите сами, ще кажем само, че всяка мебел е конструирана така, че да сменя функцията си на мига и изпълнява 2-3 функции.

    Това е в Аляска, а Ана Уайт и съпругът ѝ Адам се занимават с изграждане и реконструкции на интериор и екстериор. В конкретния случай те са оставили проекта "отворен", можете да видите на сайта на Ана  

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини