Павлина и Ники от „Гранд“ със 100 хореографии за звездите в токшоу в Ливан

    Още не разопаковали куфарите си след 4-ри месечното си участие като хореографи в Dancing With The stars-Middle East в Ливан, Павлина Вълчева и Николай Манолов се стягат отново за път. Утре успешната двойка на дансинга и живота от Хасково потегля към следващото си музикално предизвикателство, което ще е в Гърция. Този път престоят им обаче ще е по-кратък от бейрутския, само тридневен. В Атина танцьорите, хореографи и ръководители на Клуб „Гранд“ ще влязат за първи път в ролята на съдии. Въпреки, че имат от години съответните сертификати за международни съдии, едва сега двамата решават да се появят и в това амплоа. Те ще журират във Второто издание на танцовия фестивал в гръцката столица със свои колеги от цяла Европа. В рамките на феста, който ще е от 10 до 12 февруари Вълчева и Манолов ще се включат и в съпътстващите лекционни форуми. В аванс те издадоха, че ще заложат на различна от темите за танцовите техники. Хасковлии ще представят своя опит при обучението по танци при юношите.

    А спомените им от преживяването си като хореографи в денс токшоуто в Бейрут са все още топли. Като цяло обаче и на двамата им харесва Ливан- храната, любезността на хората. Танцовата двойка от Хасково е изработвала хореографиите с още двама свои колеги. В шоуто, което е излъчвано по MTV Lebanon, са участвали непрофесионалисти в танцовото изкуство, но звезди от своята сфера, като актьори, тв. водещи, красавици от модния подиум, като Мис Ливан 2015- Валери Абу Шакра. Въпреки че са за втори път част от екипа на Dancing With The stars-Middle East, Павлина и Николай оценяват това си участие като по-успешно от предишното. И това е така заради вече по-добрите познания и за културата, и за маниера на хората там. Танцът им на легло, който са изработили за една от звездите участници, е направил бум заради провокацията към по-консервативните нрави в Ливан. Освен за танцьорите, те са подготвяли и хореографиите на гост-изпълнителите в шоуто.

    Покрай танцовото реалити  се забелязва и раздвижване и увеличаване в танцовите школи не само в Бейрут, но и в цялата страна, споделя впечатленията си Николай Манолов. Някои от елементите, изработени по танците в Dancing With The stars понякога вплитат и в хореографиите, които работят за своите възпитаници от Клуб “Гранд“, признава Павлина.

    Към Гърция Ники и Павлина тръгват с една от двойката, на които са наставници -Диляна Димитрова и Марин Мартинов. Те ще се включат в танцовата надпревара в Атина при юношите, а участието им е първото на големия  подиум зад граница.

    А занапред Николай и Павлина планират да ходят по-често в Ливан. Те не крият, че вече имат предложения за проекти с тамошни звезди, но все още  са само на идеен етап. След последното им участие в Dancing With The stars, обаче те са намерили огромен фен в лицето на една от най-популярните ливански изпълнителки лейди Мадона, наричана арабската Мадона.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини