Реформаторите започнали реденето на листите за предсрочния вот

В Реформаторския блок вече е започнало подреждането на листите за предстоящите предсрочни парламентарни избори. Това каза лидерът на СДС Божидар Лукарски по Би Ти Ви.

"Квотен принцип няма, зависи от конюнктурата на всяко едно населено място, популярността на дадена личност, зависи и от посланията, които ще отправи", обясни Лукарски. В коментар за новите политически проекти вдясно той допусна, че има опасност десните да останат извън парламента. "Аз мисля, че това е опасност. Доколко ще се случи зависи от нас", каза Лукарски в отговор на въпрос, но уточни, "Аз мисля, че каквото и да се случи, Реформаторският блок твърдо ще участва в следващия парламент".

И днес лидерът на СДС даде заявка, че Блокът е отворен към завръщане на партията на Радан Кънев ДСБ. "Радан ме научи на това, че винаги трябва да казваш нещата в очите", каза той след въпрос за какво би благодарил на лидера на ДСБ, с когото доскоро бяха партньори в коалицията. Същевременно обаче посочи, че "човек трябва да е направил нещо хубаво в живота си, а не само да дава оценки отстрани".

"Реформаторският блок е това, което не създава бариери пред обединението на дясното. Реформаторският блок не просто говори, участва в едно управление, което може да се нарече успешно и ние сме показали, че работим не само на думи", посочи още Лукарски.

Източник: http://www.dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини