Търсят се най-добрите производители на червено или бяло вино

На 11 февруари ще се проведе традиционният Празник на виното и винопроизводството.

В него ще вземат участие щандовете на професионалните производители от „ARON WINERY” гр. Пловдив, Винарска изба „ЗАГРЕЙ” гр.Първомай, ШАТО-ХОТЕЛ „ТРЕНДАФИЛОВ” гр. Чирпан ,  ”ШАТО РОГОШЕВ” ООД  гр. Чирпан. Към тях ще се присъединят Емануил Запрянов –производител на пъдпъдъчи яйца и фирма „Вкусен хляб“ ЕООД от Виница.

Регламентът за участие в конкурса за най-добър производител на домашно вино остава същият – всеки предоставя по три проби, всяка от които по 0,5 л, участват само производители на бели и червени неароматизирани допълнително вина. Продукцията ще бъде оценена от професионално жури. Най=добрият производител на червено вино oсвен титла, ще получи и съд за съхранение на вино, осигурен от "Томика-метал". С титла ще се окичи и най-добрият производител на бяло вино, той и подгласниците в категория "червено вино" ще получат и парични награди.

В забавната програма ще участват оркестър „Дионис“ и танцовите състави „Евридика“ и „Хорцето“.

Организаторите на празника от Община Първомай и ОНЧ „Св.св. Кирил и Методий“ очакват жителите и гостите на Първомай от 10 часа да се забавляват заедно на площада пред читалището.

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини