Как да се измъкнете след бройкане за една нощ

Жадувате за сексуално приключение без обвързване? В наши дни креватната авантюра за една нощ се приема за нещо нормално както от мъжете, така и от жените. След страстна нощ човек излъчва самоувереност и сексапил. Някои се борят така с потните ръце и треперещите колене при ухажване на желан партньор. Освен това не е нужно човек да се напряга, за да опознае другия.
Идеята е просто двама души да си доставят удоволствие, след което всеки се връща обратно към обичайното си всекидневие, обясняват в "24 часа". Звучи съблазнително. Е, има си и недостатъци. Може да се окаже, че изборът на партньор, та макар и само за една нощ, е бил грешка.
"Сексът беше скучен като английска закуска", пише Ане Вест във в. "Билд", като описва опита на своя приятелка. Нейното "завоевание" бил мъж от друг град, пристигнал в нейния по работа. "В леглото сякаш уреждаше задължение, все едно прави банков превод по интернет", описва впечатленията си жената. Като го гледала на сутринта как не свалял джиесема от ухото си, стигнала до извода, че той се навил за едната нощ толкова бързо само за да си спести разходите за хотел.
Съвсем различно е, ако двама души по време на командировка стигнат до физическа близост. Така душата и тялото намират утеха за кратко, а и подозрението, че единият търси някакви облаги, отпада.
Мотивите за избор на секс за една нощ са различни. Под влияние на алкохолните пари понякога човек решава да пробва смелостта си. Има и егоистични подбуди - просто да си докаже, че още го бива, че още привлича противоположния пол. Други пък решават да пробват какво е да бъдеш в леглото със стар приятел или познат, ей така, за разнообразие. Дори и в този случай не бива да имате големи очаквания, че нещата непременно ще продължат.
90% от еднократните връзки могат спокойно да бъдат спестени, убедени са приятелите, които репортерката от "Билд" разпитала специално по темата. Сексът за една нощ обаче си остава обгърнат с еротична слава и повечето хора вярват, че само по този начин могат да изживеят най-смелите си фантазии, които са твърде пиперливи за една твърда връзка.
Допитване на Ти Ен Си Емнид разкрива, че 3/4 от германците между 18 и 29 г. намират за напълно в реда на нещата двама души да легнат заедно само за една нощ. 73% от жените и 83% от мъжете намират идеята за добра. Всяка осма жена е имала подобно преживяване през последната година, сочи още изследването.
Дамите са и по-честни. Ако този секс е бил изневяра, половината жени и едва една трета от мъжете са готови да си признаят.
Въпреки че сексът за една нощ е нещо спонтанно, всеки, който е готов да приеме подобна авантюра, трябва да се подготви добре предварително.
Ако сте дама, не можете на минете без кола маска, педикюр и дантелено бельо.
Ако се чувствате несигурна сама да обикаляте заведенията и да търсите завоевания, най-добре вземете със себе си приятелка. Така двете ще се окуражавате взаимно. Поговорете с дружката си за своите тайни планове и пийнете по чашка шампанско за късмет. Внимавайте обаче с дозата, защото по-добре ще действате на трезва глава.
Когато сте добре подготвена и сигурна в себе си, излъчването ви автоматично става по-уверено, а точно
такива жени привличат мъжкото внимание.
Не забравяйте да пъхнете в чантичката си дъвки и кондоми, вземете и достатъчно пари за такси до дома си. Не се увличайте с полезните предмети, които ще вземете. Четката за зъби и резервното бельо оставете вкъщи, няма да ходите на почивка!
Излишната скромност и стеснителността оставете също у дома, те са само пречка пред едно вълнуващо ново запознанство. Мисли от рода на "Той/тя е твърде хубав/а за мен" са табу. Привлече ли някой вниманието ви, смело атакувайте. Не се страхувайте да се доближите съвсем и да докоснете другия. Неговата реакция може да ви насърчи да продължите.
Следващият въпрос, който изниква, когато нещата се задълбочат, е къде да отидете - при него, при нея или на хотел? Ако един от двамата предпочита да остане анонимен - тогава да предложи купонът да продължи в дома на другия. Вземете такси, така няма да сте принудени да търсите тема за интелигентен разговор, а ще стигнете по-бързо до спалнята. Излишните приказки са изнервящи в случая. Името и любимата поза в спалнята са достатъчна информация, за да се отприщят страстите. А нали точно това искате?
Ако откриете, че не си пасвате и сексът е скучен, бъдете честни и се сбогувайте учтиво. Не се чудете какъв номер да измислите само и само да се измъкнете по-бързо. "Забравих, че имам делова среща" или "Трябва да бързам за рождения ден на баба ми" звучат глупаво и евтино и само ви излагат.
Потръгне ли забавлението, бъдете открити и покажете какво ви харесва. Малко алкохол сваля напрежението и задръжките. Не прекалявайте обаче, защото не е никак приятно, ако единият заспи, преди всичко да е започнало по същество.
На финала не се оставяйте да се главозамаете от ендорфините. Да размените няколко нежни ласки, е нормално, не се увличайте в приказки за чувства, едва ли ще прозвучат убедително.
Няколко съвета:
1.Говорете на красивата непозната така, сякаш се познавате от години. Ако сте нервен, не скривайте това. Разкажете как е минал денят ви. Все пак не забравяйте, че целта ви е да я убедите да си легне с вас, така че намерете начин да й кажете, че намирате тялото й за секси.
2.Флиртувайте със стил. Дамата до вас обича да се смее? Тогава действайте смело. Кажете й, че предпочитате да сте насаме с нея. Нека и двамата сте наясно, че става дума само за секс.
3.Когато вече сте бездрехи, бъдете тактични. Всякаква критика към физиката на другия е табу. По-добре направете комплимент, но само ако успеете да сте убедителни.
4.Схващането, че винаги мъжът трябва да поеме инициативата, е безнадеждно остаряло. Точно обратното, повечето мъже се радват, ако дамата е самоуверена.
5.За някои неща трябва да помислите още преди да излезете от вкъщи. Освен дъвки, червило и парфюм, дамите да пъхнат в чантичката си и няколко кондома.
6.Ако вечерта е била ОК, не бягайте като гузен веднага след събуждане. Повечето жени смятат, че обща закуска след бурната нощ е в реда на нещата. Ако искате да е по-неутрално, идете в някое кафене. Целувката за довиждане нека да е по бузата или челото.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини