Ryanair с билети от 5 евро от София

Нискотарифната самолетна компания Ryanair пусна самолетни билети от София до 5 дестинации на символичната цена от 5 евро.

Офертите са за Милано (Италия), Атина (Гърция), Брюксел (Белгия), Кьолн (Германия) и Стокхолм (Швеция). Билетите са до месец март включително. 

Цените за връщане са по-високи от тези за заминаване, но пак има оферти от 13, 15 или 18 евро за билет към София за определени дати. Така общият разход по самолетните билети излиза от порядъка на 30, 40 или 50 лева в двете посоки.

Примерни дати за полети на най-добри цени:

София-Милано-София: Ако искате да посетите красивия и старинен Милано, столица на модата, за няколко дни един от най-евтините варианти е да заминете на 7-ми февруари и да се върнете на 9-ти. Така цялата сума за отиване и връщане ще е 15 евро, тъй като полетът Милано-София е 10 евро.

София-Атина-София: За красивата Гърция можете да заминете през март на най-добри цени. Въпреки, че е наблизо определено ще спестите доста пари от бензин. Най-евтините дати за отиване и връщане са от 7-ми до 9-ти март. Цялото пътуване ще ви струва общо 22 евро. Полетът за връщане в София е 17 евро.

София-Брюксел-София: За да идете в сърцето на Европейския съюз на най-ниски цени трябва да си стегнете багажа преди началото на февруари. Подобно на пътуването до Милано и тук Ryanair предлагат следното пътуване: заминаване на 1-ви февруари и връщане на 5-ти за сумата от 15 евро. Сами можете да сметнете колко е полетът Брюксел-София.

София-Кьолн-София: До историческа Германия можете да се разходите през март. Тогава ще бъде и по-топло. Подобно пътуване може да предприемете на 14-февруари и на 18-ти да се върнете обратно в София. Сумата е? Познахте, 15 евро общо.

София-Стокхолм-София: Ако искате да отидете до Швеция, най-добре ще е да го направите средата на февруари. Въпреки, че трябва да си подготвите дебели дрехи, полетът ще ви струва 18 евро. А датите са 15-19 февруари. 

Източник: offnews.bg

Коментари в сайта

Последни новини