Любеновци вдигнаха купата на Коледния турнир

    „Любеново“ е тазгодишният победител в Коледният турнир по футбол в Първомай. Кварталният отбор се наложи на големия финал срещу „Барут“ с 2:0, показвайки добра игра. Тимът от квартала беше съставен от футболисти с опит и с премерена игра безапелационно се наложи над съперниците си.

    В спор за третото място „Градина“ победиха „Прийетеле“ със 7:5. Мачът предложи много попадения за радост на публиката– 12-те гола паднаха в редовното време и не са в резултат на дузпи.

    С индивидуални награди бяха отличени: Петър Славов от Любеново за най-добър вратар, а съотборникът му Христо Иванов за най-полезен играч. Най-добрият защитник на турнира е  Димитър Хубинов. Най-много голове вкара  Васил Ангелов от „Прийетеле“. Отличени бяха и най-възрастният – Николай Бонев градина  и най- младият – Стефан Терзиев от „Живите мъртви“.

    Наградите бяха връчени от кмета на общината.

    Най-добрите получиха парични и предметни награди благодарение на спомоществователството на общинска администрация Първомай, магазините за авто части – Навал и „Мотохот“, магазините „Аргис“, „ОфисиТе“, фирма „Витал“, Димитър Сираков. 

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини