24 °C

Гласуваха промени в транспортната схема

Промени в транспортната схема на общината бяха гласувани от общинските съветници. Първата е в резултат на запитване от граждани дали може ли автобусът изпълняващ трети курс по линия Първомай – Буково да не нощува в Буково, а да се връща веднага в Първомай. След направеното проучване чрез кметовете на засегнатите села – Православен, Драгойново и Буково, е станало ясно, че за всички пътуващи това е по-удобният вариант. Пътуването сутрин рано от селата към града е остаряла практика, от времето когато работещите са пътували до големите предприятия в Първомай. Сега всяка фирма извозва работниците си и сутрин автобусите пътуват празни.

Промяна се налага и по вътрешната линия на транспортната схема. Тя е продиктувана от новите начални часове на занятията в СУ „Проф.д-р Асен Златаров“. Часът на тръгване на един от курсовете от 16.00 се променя на 16.30, а по направление Първомай – Дебър и от 16.20 на 16.45ч. по направление Дебър – Първомай. Промяната не води до промяна на часовото разписание на следващия курс.

Последното изменение е по линията Първомай-Крушево. През летния сезон е направено наблюдение по тази линия в 13.35ч. и е констатирано, че от Първомай пътникопотокът е почти нулев. Затова автобус, тръгващ от Първомай в 13.35 часа в посока Крушево ще се изпълнява само в периода от 15.09 до 30. 06.

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Пи
  питащ
  2 -1
  14:20, 29 ное 2016
  Кога автобусът е нощувал в Буково?
 • 2
  По-глупава промяна не съм виждала. Даже с изменението на автобуса от 16.00 няма да може детето да се връща за глупавия допълнителен час по физическо. Да не говорим, че сутрешния автобус е в 7.25, а новият начален час е 8.20. Общо взето децата висят на студа ненужни 40-45 минути. Да бяха преместили сутрешния автобус, или както вземат и извозват децата от Любеново, да осигурят транспорт и за децата от Дебър. Не виждам каква е разликата между Любеново и Дебър. Нали няма дискриминация на расов принцип. И да бяха гласували карти за пътуващите, защото въпросът е принципен.

Хороскоп за 23.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Енергиите са така сложени, че могат да създадат проблеми в отношенията ви с колеги, партньори и семейството. По-малко се ангажирайте с чужди въпроси и се съсредоточете изцяло върху своята си работа. Ограничете разходите си и живейте по-спокойно.
23 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Имате възможност за избор на подход при решаването на професионалните си задачи през този ден. Преценете добре плюсовете и минусите и се опитайте да комбинирате до колкото можете полезността от всяко ваше действие. Ще трябва да приложите всичката си способност да убеждавате, за да подредите нещата според желанията си. Това ще е трудно, но не и невъзможно.
23 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес респектирате околните с невероятната си концентрация и усърдие на работното място. Ще чуете добри отзиви за доскорошната си работа и това ще се отрази благотворно на самочувствието ви. Опитайте се да отбягвате това, което ви носи напрежение, като се стремите само към най-доброто на което сте способни.
23 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще научите много нови неща свързани както с работата, така и с личния ви живот. Внимателно се вслушвайте в това, което минава покрай ушите ви защото може да пропуснете много важна за вас новина, която ще е определяща за бъдещите ви планове. При късмета, който имате днес и който се очертава, в близките дни ще имате много поводи за радост.
23 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Действайте внимателно днес, скъпи Лъвове, тъй като е възможно нещо дребно да обърка работата ви. Ентусиазмът ви е похвален, но не бива да прекалявате с преждевременни действия. Контактите ви с представител на земните зодии ще ви балансира.
23 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В търсене на по-добри варианти, ще помислите за промяна и на работното място. Съдбата ще ви срещне с подходящия човек, с когото ще реализирате намеренията си. Прагматично ще подновите връзката си с личност, от която може да имате полза за бъдещи свои проекти. Дайте повече свода на близките си, не взимайте решенията вместо тях.
23 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще изясните отношенията си с човек от обкръжението ви и на душата ви ще олекне. Нещата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените от вас усилия. И правейки равносметка ще откриете, че сте могли много по-рано да решите проблема без да задълбочавате в него. Приятелска сбирка ще ви зареди с хубави емоции.
23 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден ще ви накара доста да се позамислите относно бъдещата си работа. Оказва се че голяма част от проектите ви нямат резултатът, който сте очаквали, затова наистина ще трябва да промените подхода си. Нека обаче това става постепенно, тъй като така вие по-лесно ще свикнете. Дайте си необходимата почивка вечерта, имате нужда от релаксация.
23 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят ви предразполага към повече екстравагантност и емоционалност. Стремете се към по-високи цели, към промяна в себе си и около вас. Сега е момента да планирате пътуванията, за които мечтаете. Ще се справите без усилие с проблеми с юридически характер, финансов и селскостопански. Някои ще търсят духовно извисяване чрез отдаване на философски размисъл. Направете го умерено.
23 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще покажете на практика професионалното си отношение към служебен, обществен или друг важен проблем, с което ще си спечелите привърженици. Работата ви ще се улесни, защото много хора ще пожелаят да станат част от екипа ви. Настроението ви ще се подобри и от вест, имаща отношение към семейството ви.
23 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Водени от интересите си, ще продължите да търсите най-доброто за себе си. Финансови придобивки ще удовлетворят някои от вас и мотивират за други. Каквото и да изживеете, бъдете коректни в отношенията си към заобикалящия ви свят и спазвайте договореностите. Това са условия, носещи предимства на последващ етап.
23 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Светски изяви ще поддържат тонуса на други, заразявайки ги със суетата на известните. Договореностите ви ще са успешни, пропорционални на вложената в тях енергия.
23 сеп 2020
Последни новини