Най-голямата за пореден път! (видео)

Световното турне Sticky and sweet на поп дивата Мадона ще донесе приходи от около 282 милиона долара, когато завърши по-късно този месец, като по този начин ще се превърне в най-голямото, правено някога от солов изпълнител.

Организаторите от компанията Лайв Нейшън съобщиха, че 28-те концерта в САЩ са донесли печалба от 91,5 милиона долара благодарение на продадените 550 000 билета.

В момента Мадона държи рекорда за най-доходоносно турне на солов изпълнител с Confessions tour, което донесе печалба от общо 193 милиона долара през 2006 г.

Настоящото турне на поп дивата, по време на което тя представи новия си албум "Hard Candy", завършва с три концерта в Сао Паоло, първият от които ще бъде на 18 декември.

Факт. От 1985 г. до наши дни цялата светона музикална поп сцена минава под патронажа на един човек - Мадона. Най-голямата, най-успешната, най-комерсиалната звезда за повече от четвърт век. Тя пребори времето, издържа на бремето на славата (за разлика от много други музикални величия, като Майкъл, например) и не само, че оцеля, тя продължава да диктува!


ВИЖТЕ УНИКАЛНИ КАДРИ ОТ ТУРНЕТО!
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини