0 °C

Microsoft отново избра Таня Сребрева

Таня Сребрева – преподавател по ИТ и заместник – директор на СУ „Проф.д-р Асен Златаров“ е сред победителите в надпреварата на Microsoft Innovative Educator Expert за 2016-2017 година. От стотиците високо квалифицирани и иновативни преподаватели от цял свят, заявили желание за участие в програмата, Microsoft избра шестима български учители: Росен Ралчев, Величка Дафчева, Иван Гьонов , Гергана Петрова, Деяна Пейкова и Таня Сребрева.

Чувствам се щастлива и удовлетворена – сподели първомайската учителка – Това е признание за труда ми и влияе на самочувствието ми.

Поредното признание на Сребрева отново ѝ отваря врати за възможността да участва във форуми подобни на този, който беше в Будапеща през тази година. Срещите с нейни колеги от цял света имат за цел споделяне на добри, интересни и иновативни практики. Избраните учители посещават курсове, на който получават знания за нови технологични продукти, подпомагащи образователния процес. Включват се в работни групи, които предлагат решения на общоучилищни проблеми.

Тези, които преминат успешно курса на обучение ще получат специален сертификат, който ще им гарантира статут на Microsoft Innovative Educator Expert.

Теодора Кирякова
 

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ам
  Амин
  2 -9
  11:24, 23 авг 2016
  Какво да кажем. Господ и дал. Виж коментара
  • 23
   231
   8 -1
   12:41, 23 авг 2016
   Пич, направо счупи тъпомера.
 • 2
  Ам
  Амин
  0 -6
  09:36, 24 авг 2016
  До 231. Безбожници! "Който вярва в Него(Бог), не б... Виж коментара
  • :)
   :)
   0 -5
   09:49, 24 авг 2016
   Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог,... Виж коментара
  • Ам
   Амин
   0 -6
   11:06, 24 авг 2016
   До :). Така е, така е! Не разбрах брат ли си или с... Виж коментара
 • 3
  22
  2222
  7 -2
  12:43, 24 авг 2016
  При тази хубава новина,не е нужно да се говорят глупости!Този" набожен шанток" много прекалява! А Сребрева си заслужаваше да бъде учител на годината,а не някои " тренери на колоездачи"!

Хороскоп за 27.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Постигате значителен успех в дадена област, което ще ви даде увереност да продължите с по-големи амбиции. Не губите почва под краката си дори в критични моменти, а това издига авторитета ви сред всички около вас. Разширете контактите си и бъдете сигурни, че ще успеете да разрешите личен въпрос. Запознайте се с дадена ситуация, преди за изкажете мнение.
27 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съсредоточете се върху задачите, чието приключване предстои. Взетите решения ще са от важност за дни напред, за това е добре да сте последователни в действията си. Стартирането на нов проект ще ви обнадежди с реалната възможност да подобрите финансите си. Хубави новини.
27 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не прехвърляйте раздразнението си върху околните, щадете нервите им. Ако имате своите безпокойства се съсредоточете върху проблема, без да си го изкарвате на когото и да било. Не залитайте в мрачни мисли, а се изправете, усмихнете и заживейте по-ведро. Имате много причини да се радвате на живота си.
27 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Дава ви се шанс, който не бива да изпускате. Концентрирайте се и покажете най-доброто от себе си. Материални придобивки и свързаните с тях формалности ще променят плановете ви за деня. Семейството ви очаква решения, които бързо трябва да вземете. От тях ще зависят много неща.
27 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Съсредоточете се върху задачите си, предстои да вземете отговорни решения и следва да сте в добра кондиция. Независимо от натовареността си бъдете отзивчиви и не пренебрегвайте хората наоколо, общото настроение влияе на работоспособността ви. Следвайте разума и сърцето си, за да постигнете хармония със себе си.
27 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Укротете темпото, амбициите ви са прекалено смели и е възможно да не постигнете всичко онова, към което се стремите. Нека това не ви отказва от намеренията ви, но бъдете разумни. Не рискувайте излишно, можете да бъдете на подходящото място в подходящия момент и без много шум. Успешно ще решите възникнал проблем у дома.
27 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Емоционални преживявания, породени от нов партньор или клиент на работното ви място ще промени хода на работата ви. Във всички случаи не допускайте да навредите на доброто си име. Не налагайте идеите си, само защото позицията ви го позволява. Съмненията запазете за себе си.
27 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С повишаване на активността ви ще расте и умората, но бъдете внимателни и не допускайте недоглеждане в работата си. При работа с документи не подписвайте неща, със съдържанието на които не сте запознати достатъчно добре. Консултирайте се при нужда, за да сте сигурни в действията си.
27 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят ви ще бъде натоварен за това не си губете времето в безсмислени спорове и не отдавайте голямо значение на дреболиите. Не разпилявайте енергията си, а се съберете и довършете започнатото. Ничии чувства не бива да се пренебрегват, още повече на човек, който силно ви привлича. Ако сте сгрешили-поправете се.
27 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Близостта ви с човек, с когото ви свързват общи интереси в бизнеса, в културната сфера или в чисто духовен план ще ви помогне по-лесно да преодолеете възникващите затруднения днес. Но и не само заради това ще бъдете на точното място и време днес. Интуицията ви подсказва, че трябва да се действа сега, и не грешите.
27 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще имате успехи, ако сами се погрижите за себе си и не чакате друг да го направи. И друг път сте изпадали в подобна ситуация, за това няма да бъдете затруднени. Освободете се от зависимости, които ви пречат да се развивате духовно. С артистичните си таланти ще печелите аплодисментите на публиката.
27 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате конкретни идеи за развитието на дейността си, но ще ви се наложи да изчакате благоприятен момент за действие. Засега се задоволете с нещата, които ви се налага да вършите. Действате прекалено прибързано в личен план, не смятайте че нещо ще дойде наготово. Повечето компромиси, които правите ще са само от ваша полза. Вечерта ви очаква интересно събитие.
27 ное 2020
Последни новини