Голяма политика за малкия човек, обеща Нинова пред хиляди на Бузлуджа

България на духовността и образованието, България на почтените, а престъпниците – в затвора. България – социална и подредена държава.

Такава България обеща лидерът на социалистите Корнелия Нинова в словото си пред множеството, събрало се на Бузлуджа. Според организаторите над 50 000 души са се събрали на Историческата поляна под върха, а Нинова изтъкна, че в страната има още стотици хиляди привърженици на БСП.

„Искаме и можем да направим България различна, да я направим друга”, заяви Нинова от трибуната и обеща: „Когато правим голямата политика, ще мислим за малкия човек.” „Ще ви дадем път и няма да ви предадем никога”, обеща тя.

Равносметката на лидера на БСП е, че днес в България няма равни възможности за всеки - ако си роден беден, не можеш да учиш, ако си работник - не можеш да си платиш здравето, ако си млад - не можеш да си купиш дом и да отгледаш семейството си.

Според нея няма и солидарност, защото правителството на Бойко Борисов харчи милиарди, но няма сърце за деца с увреждания.

„Днес няма справедливост, защото малцина богатеят на държавната трапеза, а мнозина живеят в мизерия. Почтените хора са на колене, а престъпниците ходят свободно по улиците”, допълни лидерът на социалистите.

Нинова е категорична, че е дошло време за съпротива и да се даде отпор на тази несправедливост. „Дошло е време да поведем хората и да се опълчим срещу правителството на Бойко Борисов, което руши държавността, нехае за съдбата на народа си и го обрича на безпътица”, подчерта тя.

Нинова подчерта, че днес сигурността и мирът в живота ни са застрашени и само смелият може да погледне опасността в очите, да се изправи срещу нея и да вземе съдбата си в свои ръце. „Ние, социалистите, имаме тази смелост”, гарантира Нинова.

В словото си тя призова привържениците на БСП да изберат „не послушкото на ГЕРБ, на едрия капитал и на чуждите интереси”, а президент – обединител на нацията, гарант на сигурността и пазител на мира.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Бо
    бонифаций монфератски
    1 0
    21:16, 30 юли 2016
    Гледам ги тия и се чудя повечето са пенсионери ---къде са тръгнали в тия АДСКИ ГОРЕЩИНИ Да 45 г живяхме добре но през тези 26 г БСП бе на власт няколко пъти и все обещаваха от БУЗЛУДЖА но нищо не НАПРАВИХА Дошло е време за съпротива казва Корнелия --дали мисли да възродят ПАРТИЗАНСКОТО движение от преди 1944 г Кой ще ги храни няма хора по селата няма мандри пък и червените хайдуци в София и вътрешността свикнаха да ходят с коли с костюми фирмички кой ще ти хване ГОРАТА Ние социалистите имаме смелост казва Корнелия --мнага сербез е тая пръдла бе Смели са само в КРАЖБИТЕ на ЕВРОСРЕДСТВА
  • 2
    За
    запознат
    1 0
    23:05, 30 юли 2016
    Тази говори глупости едрия капитал е в техни раце Гергов Ковачки Баневи Бошков Ганчев и много други знайни и незнайни ами на ДПС защото БСП и ДПС са сиамски близнаци недеите лъга народа
Последни новини