Да привлечем женското внимание с езика на тялото

Езикът на тялото е най-старата форма на комуникация. Преди словото, мимиките и жестовете са били единственият начин да общуваме помежду си. Привличането на женското внимание чрез езика на тялото всъщност събужда първичните инстинкти, което предизвиква повече емоции, отколкото думите.

Контролирайте погледа си. Често очите са описвани като "прозорец към душата". Ако поддържате зрителен контакт, докато говорите, ще направите добро впечатление. Внимавайте да не зяпате твърде дълго момичето срещу себе си, за да избегнете неловко положение или непрязън.

Поглеждайте я, докато тя ви говори или докато вие й говорите. Това ще покаже, че вие сте заинтересовани и че сте уверени в себе си, както и че уважавате останалите.

Използвайте ръцете си. Махайки на момичетата, вие давате ясен сигнал, че желаете вниманието им. Да махате твърде силно или да пляскате стряскащо обаче не е добър начин да привлечете вниманието на момичето, което харесвате.

Усмихвайте се, но не похотливо. Хубавата усмивка може да покаже, че сте мил и имате добро поведение. Опитайте се да не впечтлявате момичетата, като се правите на голям шегаджия. Една обикновена усмивка е напълно достатъчна, когато се оптвате да привлечете женското внимание.

Заемете хубава стойка, когато момичето е близо до вас. Това ще и покаже, че сте внимателен и че сте готов да я изслушате или да помогнете с нещо. Хубавата стойка е и знак за физическа и психическа сила. Избягвайте да излеждате прегърбен или слаб в компанията на тези, които искате да впечатлите.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини