Връзките в офиса: Статистика, причини и ужасно бъдеще



Често предпочитаме да завържем връзка там, където почвата вече е добре утъпкана, а хората са познати и всичко се знае за тях. Това "там" е на работното място.

Но не са ли връзките в службата първата крачка към умирането на човека като вид?

Според данни от изследване, около 46% от запитаните служители в офиси са започвали връзки на работното си място, а 34% от участниците в изследването са се оженили за свой колега, предаде FOXnews.

Не е тайна, че днес прекарваме в офиса много повече време, отколкото където и да било и нямаме никакво време да търсим любов „настрани".

Но стремежът към продължаване на рода е естествена потребност на човека (та бил той и офис служител), затова поради липса на алтернатива, колегите се оказват потенциални партньори.

Времената обаче се менят. С нарастването на цените на бензина, много работодатели позволяват на подчинените си да работят от вкъщи.

А това е толкова приятно – ставаш 5 минути преди началото на работния ден, наливаш си кафенце и до обяд седиш, облечен в пижама.

Работата от вкъщи има още много предимства – например, можете да икономисате значително от разходите за обяд и транспорт, нямате допир със заядливи колеги или разярен шеф.

Удивително, но според работодателите, служителите от вкъщи работят значително по-продуктивно, отколкото колегите им, които цел ден стоят застопорени в офиса.

Бъдещето за много корпорации е работата от вкъщи, а в този случай служебните връзки ще станат крайно рядко явление и на нещастните служители работохолици ще им се наложи да посрещнат старостта в самота.

Да, и въобще, ако се замислите, работейки вкъщи, можете съвсем всичко от социалния живот да си спестите: не ходите на обяд, на рождени дни на колеги, на корпоративни сбирки, на пикници.

Освен това дори губите стимула си да излезете от вкъщи, да се гримирате, да се облечете хубаво....

Така че какво да правите, ако искате любов, а работите от вкъщи? Хайде, изпълзете оттам и тръгнете на лов в... кафенето или магазина, книжарницата, бар, нощен клуб, басейн, на парти, в парка, в спортната зала, в градския транспорт

Където се сетите, само да сте сред хора....

В крайна сметка, ако работите от дома си, можете да намерите половинката си и в сайтовете за запознанства или в социалните мрежи.
Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини