Камерън Диаз и Дженифър Анистън си менкат гаджета

В последно време клюките относно любовните романи на двете холивудски звезди – Камерън Диаз и Дженифър Анистън, набират все по-голяма сила. Момичетата се оказаха в доста неудобна ситуация като си размениха гаджетата. В края на краищата двете актриси решиха да се срещнат и да обсъдят положението.

Дженифър Анистън в момента се среща с певеца Джон Майер, който беше гадже на Диаз миналата година. В същото време Камерън Диаз излиза с бившият приятел на Анистън – моделът Пол Скълфор. Тази ситуация дълго време не даваше мира на актрисите, докато най-накрая те не се срещнаха и не я обсъдиха.

„В момента Дженифър и Камерън са приятлеки. Те решиха да си поговорят, тъй като Камерън се чувстваше неудобно в тази ситуация. Дженифър обаче възприе нещата по-леко и спокойно.", споделят близки до актрисите.




Отношенията в двете двойки стават все по-сериозни. Когато Пол е по работа в Лос Анджелис отсяда в къщата на Камерън Диаз, която с радост го приема. А докато излизаше с Анистън му се налагаше да нощува по хотелите. Двамата с Диаз планират сватба в най-скоро време.

От друга страна романът мужду Дженифър и Джон Майер се задълбочава и актрисата дори го престави на семейството и приятелите си.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини