Фермата се изправя срещу Големия брат

"Фермата" се изправя срещу Големия брат в ефирно време, разкрива Стандарт.

Подготвяното за есента шоу по bTV обаче по замисъл е един "Биг Брадър", но решаваща роля при него имат селскостопанските животни.
Предвижда се известни хора да отглеждат крави, прасета, кокошки и други дворни питомци, като всеки трябва да се покаже колкото се може по-добър фермер. Зрителите искат да видят как знойни хубавици, разлели щедри форми, доят крави и са готови да хранят прасета.

Засега обаче всичко се пази в пълна тайна. След като Нико Тупарев напусна СИА, се заговори, че той ще прави "Фермата". С него автоматически тръгва и Ники Кънчев, който е спец в занаята водещ и вероятно ще дирижира и новото шоу. Така Тупарев ще влезе в директен сблъсък с бившите си партньори, които продължават с "Биг Брадър 4".

Правата за "Фермата" се държат от шведския гигант "Стрикс", които продуцират още "Сървайвър", "Барът" и "Харемът". В английската "Ферма" са участвали звезди като рапъра Ванила Айс, порно кралицата Чичолина, футболистът на "Ливърпул" и "Астън вила" Стан Колимор, скандалната любовница на Дейвид Бекъм - Ребека Лус. "Фермата" събира 12 души, като всеки има задължения да отглежда определени животни и агрокултури.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини