Проблемът с комарите и други истории - с още награди

Филмът "Проблемът с комарите и други истории" на АГИТПРОП (режисьор Андрей Паунов, продуцент Мартичка Божилова) получи две престижни награди в рамките на една седмица.

Награда за най-добър документален филм от MEDIAWAVE (Унгария) и голямата награда за пълнометражен документален филм от Documenta Мадрид, които добавя към множеството награди.

Сред тях са: Най-добър пълнометражен филм от Лондонския кинофестивал, Специалната награда от Карлови Вари и наградата за най-добър филм, свързан с човешките права от Сараево.

"Проблемът с комарите и други истории" е българският документален филм, намерил място в най-престижните фестивални селекции на Кан, Торонто, Лондон и Пусан.

"Проблемът с комарите и други истории" е продукция на АГИТПРОП в копродукция с ITVS International (САЩ), Filmtank Хамбург със съдействието на ZDF / ARTE, с подкрепата на ИА "Национален филмов център" и Програма МЕДИА на Европейския съюз, в сътрудничество със Sundance Channel (САЩ), Channel 4 (Великобритания), Humanist Broadcasting Foundation (Холандия), YLE Teema (Финландия).
img1

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини