СКАТ ще съдят Денислав

Скандално клипче, пуснато тези дни в Интернет, отново разяри феновете на телевизия СКАТ. На него се вижда как секссимволът на "Мюзик Айдъл" Денислав напада като Майк Тайсън репортерка от "Сигнално жълто". Мелето се разиграва в центъра на столицата. Екшънът започва с въпрос към пернишкия хубавец. Репортерката го пита защо си мисли, че е красавецът на "Мюзик Айдъл". Денислав контрира. Нарича "сигнално-жълтата" проста и тъпа селянка, съветва я да ходи да си оправи зъбите. Следва "нежното" определение "курва". "Курва е майка ти!", отвръща репортерката и получава първото кроше. Следва град от юмруци и ритници.
Асистентът на Албена Вулева - Владо, уточни някои от детайлите в екшъна: "Всичко стана преди около месец, към пет-шест следобед преди поредното шоу, въпреки че то едва сега се излъчва. Репортерката се казва Деница и бе нападната на паркинга до НДК. От кадрите се вижда кой какво прави, но според мен случаят се дължи преди всичко на слабата нервна система на това момче и може би на някои особености в сексуалните му наклонности. Това, което не се вижда, е, че се намесиха приятели на Денислав, които едва успяха да го издърпат. Много грозна гледка, но Деница не пострада сериозно. Дори не си е вадила медицинско. За нас това е ежедневие."
Валери Симеонов, собственик на СКАТ, беше не по-малко изненадан от хилядите изкефили се на клипчето: "И аз едва сега разбирам, че се е случило нещо. Не може повече така - момченца като въпросното пубертетче да посягат на жени. Сега съм в Бургас, но още днес ще се свържа със съдружника си в София и вероятно ще заведем дело. Кога ще наема гардове, за да охранявам хората си ли? Ако започнем да охраняваме всичките си екипи, сметката ни няма как да излезе. Прекалено скъпо е. Е, нямам толкова пари", призна Симеонов.
Източник: hotnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини