Вградиха клавиатура в... панталона

Мода или удобство? Вече са факт първите джинси с вградена клавиатура! Изобретението, за което съобщава vouspensez.com, е дело на дизайнера Ерик Ди Найджес.
Пълноразмерната подредба от клавиши се разстила под предните джобове и ципа на футуристичния панталон, слизайки до разклонението към двата крачола. Встрани, до шефовете на джинсите са разположени два високоговорителя.
На публикуваните снимки се вижда, че в задния джоб е пъхната мишка, като коланчето за нея излиза от десния преден джоб. Когато работи с клавиатурата, потребителят може да използва бедрото си като подложка за мишката.



Отпред вдясно на клавиатурата има нещо като джоб, който подхожда за мобилен телефон, но според описанието това е мястото за джойстик. Комплектът клавиатура-мишка е безжичен, личи от снимката, на която тийнейджър управлява своя лаптоп, седейки на разстояние от него, без видима жична връзка.
Дали подобна приумица ще намери комерсиално приложение засега не е ясно, нито пък каква би била цената на джинсите с клавиатура.
Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини