Миските бият фолка с бебета

Докато фолк певиците не спират да дават интервюта колко са бременни, манекенките действат безшумно, но ефективно. Истински бейби бум край подиума се очертава това лято.

Едновременно са бременни носителките на корони от различни години на конкурса "Мис България": Маги Вълчанова, Галена Димова, Ваня Пейчева. В очакване са също супермоделът Емилия Кушвалиева и кадърът на агенция "Визаж" Ася Христова. Последната бъдеща майка от дългия списък по-горе веднага влезе в устите на клюкарите, защото те най-накрая разбраха нещо, което в светските кръгове е известно твърде отдавна - връзката на хубавицата с бизнесмена Румен Гайтански-Вълка
Най-коментираната от бременните манекенки обаче е една дама от великолепната петорка. Маги Вълчанова е сред манекенките доайенки. "Мис България Вселена 2000" тържествено обяви, че ще става майка. Изчислила, че е забременяла по време на новогодишната ваканция с приятеля й в Алпите. От няколко месеца красавицата, наричана Тялото заради перфектните форми и увлечението си по фитнеса, има връзка с Румен Георгиев.
Преди време тя сподели, че шефът на застрахователно дружество "Армеец" е мъжът на живота й: "Харесва му, че аз съм под светлините на прожекторите, кефи се, когато пишат за мен, но не обича да ровят в личните му неща." Красавицата го определя като сериозен човек, с когото е много щастлива и много спокойна. "Не ме ревнува, той е улегнал. При него няма излишни емоции", разказва миската. "Той е мъж, който прави една жена силна, не я обижда и не я мачка. Просто мъж с главно М."
По думите на Вълчанова Румен Георгиев й помага, включително и в нейната активна благотворителност. В момента стартира поредната кампания на фондацията, която Маги управлява от години - "Фейс ту фейс".
Основната й цел е да се бори срещу трафика на бели робини. Тази работа отнема много време на Тялото. Маги съвестно обикаля домове за деца в неравностойно положение из цялата страна и проповядва основните ценности. Самата тя е от семейство, претърпяло доста премеждия, и с цялото си сърце е отдадена на добрата кауза.
Много трудно се забелязва, че Вълчанова е бременна. Седемте килограма, които е качила, са само в областта на корема, но тъй като е достатъчно висока, фигурата й не страда от това.

По подобен начин стояха нещата и с бременността на Ивайла Бакалова преди петилетка. Тя не само почти не качи килограми - само около десет, но и ги загуби буквално веднага след раждането на дъщеричката си Рая.
Любимият на Маги вече е подарил на бъдещата майка нова немска кола. Вълчанова се движи из столицата с последния модел на "Ауди А4", оборудван с всички екстри.

Петте манекенки, които чакат за първи път да станат родителки, има да извървят доста дълъг път, докато стигнат до статуса на майка героиня, който има колежката им Цвети Бранкова.
Една от най-преуспелите български манекенки, която е живата история на тази професия в България, тъй като се радва на неувяхваща красота и кариера още от зората на демокрацията, а в момента гледа двете си бебета близначета. С тях общата бройка на дечицата в нейното семейство с бизнесмена Иван Танев, син на легендарния министър от правителството на Беров - Георги Танев, стана 3.
Младата майка обаче успява без никакъв проблем да съвместява нелеката задача да гледа и да възпитава хлапетата със своята отдаденост на бизнеса. Тя е дизайнер на собствената си модна къща "Зебра". Освен че оформя идеите за тоалетите, управлява малко производство и фирмени бутици заедно със своята съдружничка. И изглежда перфектно.

Елена Ангелова, "Мис България 1999", роди момченце в самия край на миналата година. Още не бе свършила зимата, когато таткото Николай, който е бизнесмен, гордо излизаше с младата майка по светски места.
Двамата са двойка доста отдавна и обитават красива къща в полите на Витоша, но едва покрай раждането решиха да станат съпрузи. Най-шумното посетено от тях събитие беше рожденият ден на предаването "Горещо" на Венета Райкова в началото на март. А причината за гордостта на Ники - Елена е възвърнала светкавично своята перфектна фигура от времето, преди да забременее. Естествено тя държи да запази тайната на мигновеното си отслабване.

Ценен опит в тази посока обаче споделя Цеци Красимирова. Когато преди десетина години тя стана в съвсем млада възраст майка на красиво момиче, килограмите, които бе наддала, бяха ужасяващо много.
Докато повечето й колежки вдигат по десетина - дванадесет кила, Цеци трябваше да се справи с повече от 30! Това няма как да стане по друг начин освен с много мъка.
Неистов глад и тичане на пътеката във фитнеса часове и часове наред до състояние на тотална изнемога и буквално до припадък са трудната за поглъщане рецепта на стопяването. Кръв, пот и сълзи не е само фраза на Чърчил, а диетата на Красимирова.
Цеци обаче успя да се справи с неимоверно трудната задача и се завърна триумфално на подиума, като подплати новото си самочувствие и с нов бюст.
Всъщност това е една от най-често срещаните промени при съвременните майки от шоубизнеса. Малко след раждането те бързат да си запишат час за преглед в натоварения график на личния си пластичен хирург, който да им оформи отново апетитни гърди.

Някои искат вдигане на размера, а други - просто естетически корекции. Не е тайна, че много от момичетата от манекенските среди, бутиците и шоубизнеса се доверяват на д-р Ильо Стоянов, който стана масово известен като един от главните консултанти на телевизионното предаване "Пълна промяна".


"Модата разби фолка", коментират врагове на чалгата по повод бейби бума край подиума. Досега се смяташе, че голямата звездна раждаемост тази година е именно в средите на изпълнителките от веселия жанр. Истински знаменитости като Емилия и Мария са в листата на чакащите за млади майки. Татковците пък са известни в обществото бизнесмени. Но модата се множи повече.
Източник: standartnews.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини