БГ манекенки - майки без брак

Няколко български манекенки често дефилират с булчински рокли, макар не им се е случвало да облекат такава в живота. Въпреки това те са щастливи майки на красиви деца и независимо дали живеят с таткото, или не, им дават цялата си любов.

Една от тях, която наскоро се върна на модната сцена след раждането, е Ана Шехтова. Много ефектна беше появата й на ревюто на модна къща "Романтика" съвместно с близначката й Боряна, където двете красавици бяха както винаги напълно неразличими. Ана упорито пазеше в тайна името на таткото по време на бремеността, но впоследствие се разкри, че те живеят заедно и са щастливи с малката си дъщеричка Виктория.

Макар и без брак, много щастлива и обичана се чувства и Мис България 1999 Елена Ангелова, която наскоро роди момченце. Александър и майка му се чувстват прекрасно с таткото Николай, който е бизнесмен. За брак с бащата засега не става дума, въпреки че красавицата е наистина неотразима с булчинска рокля.

Пред цял свят направи известен факта кой е бащата на дъщеря й екс миската и ВИП брадърка Виолета Здравкова. Красавицата не се смути особено от факта, че той има друг брак и деца от него. Впоследствие Виолета облече малката Данайа в шаферска рокличка и се омъжи за друг мъж, с когото, за съжаление, не бяха дълго заедно. Говори се обаче, че той все пак сбъднал мечтата й да има собствен апартамент, в който да отглежда дъщеря си.

Собствен апартамент, че дори два има Ирен Онтева, но въпреки всичко не се знае дали ще получи право да отглежда при себе си малкия Кристиян, роден от връзката й с Христо Сираков. Макар че известно време "вечната" манекенка и настояща бизнесдама да наричаше таткото на сина си "съпругът ми", всички знаят, че двамата никога не са подписвали в гражданското. Сега двамата водят съдебни битки за Кристиян, като на първа инстанция той е присъден на бащата.
Според Ивайла Бакалова, която има дете от връзката си с Румен Гайтански, отново без брак, липсата на класическо семейство не е проблем за психиката на детето, особено, когато то има силна връзка и с двамата си родители и бащата е отговорен.

Най-особен е случаят на Цеци Красимирова, която твърди, че няма брак с бащата на дъщеря си Джудит, а в същото време в медиите е показвана нейна сватбена снимка. Тя обаче е категорична, че никога не се е омъжвала за него. "За мен е важно, че след толкова години си останахме приятели и той се грижи за дъщеря си" – споделя Цеци в интервю.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Кр
    край на брака и религията
    0 0
    14:03, 2 май 2024
    Като цяло не се кланям на манекенки, защото не се смятам за по-малко жена от тях и смятам, че изглеждам добре, а и не съм глупава, но майчинството без брак печели уважението ми...Аз съм отгледана от един прост, религиозен изрод, който ме настрои срещу брака и религията, защото видях каква пародия е църковното, българско семейство.
Последни новини