Седмица на блондинката: Най-талантливите БГ дизайнери облякоха кукли Барби

С изложба на кукли Барби, облечени от най-креативните модни дизайнери в България, стартира Седмицата на блондинките в София.

За атрактивния гардероб на най-обичаната кукла в света тази година са се погрижили с особено внимание дизайнерката Аля Милушева, която е облякла куклата си в умален модел на първата рокля, сътворена от дизайнерските платове на Astella Atelier, Холидей сона, чиято кукла Барби представлява красива русалка, Модна къща Монро, която представи кукла, облечена с пера и германския дизайнер Леонид, чиято кукла пристигна чак от Германия специално за изложбата.

Албена Александрова от Рошавата Гарга пък има най-оригинална концепция – нейната кукла е облечена в боклуците на мръсна София и призовава за помощ и внимание съвестните граждани. Андрюс Фешън студио създаде костюм на Кен – кавалерът на Барби. С

вои кукли са представили още Бипоне, Брайдъл Фешън, Гергана Симеонова за Ателие Симон, Евгения Живкова за Жени Стил, Етере, Жана Жекова, Ирида, Мария Мичева, Милка Александрова – Бучи, Мон Амур, Невена Николова, Одета, Модна къща Романтика, Натали Генова и други талантливи творци.

Темата на изложбата е свързана с природа и екология, а приходите от разпродажбата на куклите ще отидат за благотворителност. Организатори на проявата са Ирина Белевска и Олга Ускова.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини