Samsung D880 Duos - с две SIM карти

На доста хора днес им се налага да носят със себе си повече от един мобилен телефон: много от нас масово ползват един за лични разговори и един за служебни. Фактите говорят сами - потребителите на мобилните оператори в България са повече от населението на страната! Все пак на никого не му се иска да носи по два телефона.

И за този проблем вече има решения. Китайската индустрия за мобилни телефони се разрасна сериозно през последните години.

Широка популярност добиха телефоните, които не само могат да работят с две и повече сим карти едновременно, но имат и различни екстри, като сензорен дисплей, камера, слот за допълнителна памет, сравнително много аксесоари в комплекта и най-важното - добра цена за това, което предлагат. Ако погледнете в Интернет магазините, ще откриете голямо разнообразие от тези телефони. Но досега никой от големите производители не беше проявил интерес към произвеждане на телефони, които могат да работят с две и повече сим карти. Ето го и първия такъв модел - Samsung D880.

D880 е приятен слайд телефон с по-големички размери - 51 мм широчина, 104 мм дължина и 18,9 мм дебелина, при тегло 113 грама. Телефонът поддържа едновременна работа и с двете сим карти в GSM/GPRS/EDGE мрежи на честоти 900/1800/1900 Mhz. Има 2.3-инчов TFT QVGA (240 х 320 пиксела) дисплей, изобразяващ до 262 хиляди цвята. Също така има слот за microSD карта, радиоприемник, Bluetooth с A2DP поддръжка за слушане на безжична стереомузика. Има само един порт, който служи за зареждане, включване на слушалки и връзка с компютър чрез USB 2.0. Батерията е с капацитет от 1200 mAh и издържа до 7 часа разговори, или до 240 часа в stand-by режим. Малко неудобство причинява факта, че за да се ползва GPRS/EDGE връзка, от менюто на втората SIM карта е необходимо да се избере коя карта е по подразбиране и това трябва да се прави всеки път, когато искате да използвате Интернет от картата, която не е по подразбиране.

Източник: mobilebulgaria.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини