ЦИЦИ ГИГАНТИ ПРЕВЗЕХА ФУТБОЛНИТЕ ЕРГЕНИ

Андреа вади очите на футболните гаджета с цици гиганти
Силиконовите бомби на фолк гърлото Андреа нямат конкуренция сред футболните и спортни гаджета у нас, твърдят познавачи след визуална разходка по деколтетата им.
Годеницата на боксьора Кубрат Пулее пъчи цици по 360 кубика едната. А пък са и чистак нови Андреа се тунингова в стил „Плейбой" едва преди Нова година.

Пластичният хирург Ильо Стоянов не спести материал – напълни пазвата на барбито на фолка с почти 20 сантиметра.
„Преди операцията обиколката ми беше 82 см Сега вече е 100!",- гордее се със силикоиовите си придобивки Андреа.

Русокосата сексбомба не се притеснява, че след време, когато стане майка, балконите и може да претърпян лек трус. Това са глупости. Толкова колежки имат силикон и в същото време станаха (лайки. Единствено може от кърмата бюстът ми да наедрее, след което кожата да се поотпусне. Но ако това се случи, нима пробем - ще си сложа по-големи импланти", подготвена е отсега Андреа.

Симона е готова да пристане на вратар по голи балкони



Симона Първанова, водещата от телевизия Планета, от години топли завивките на бившия младежки национал Славчо Тошев.
Мечтата на блондинката е да вдигне сватба с вратаря, каквато никой никога не е правил. „Падам си по шантавите неща и ще се омъжа по най-предизвикателния начин", призна преди време Симона пред НТ. Като нищо щурата й глава може да я отведе предолтара по силиконови прелести.

Първанова се обзаведе с тях през лятото. Турна й ги същият „художник", който разкраси и тялото на Андреа - д-р Стоянов.
Симона обира мъжките погледи със силиконки от по 335 кубика. Произведенията на пластичния хирург бяха оценени подобаващо от Плейбой и мъжката библия показа от страниците си Симонините придобивки.


Алисия силиконова срещу 4000 евро
За силиконовите си импланти Алисия профука преди две години 4 хиляди евро. Е, колко му е - пет-шест участия и айде!
Под сутиена си къта 350 кубика и 12 сантиметра повече.
Последните няколко месеца силиконките на изпълнителката на Ара преживяха бебешки тормоз. В средата на януари Алисия отби от кърмене Валери Божинов. Не, не национала, а техния син Валери-джуниър.

През миналия месец певицата, която живее в Манчестър с нападателя на местния Сити, си бе за няколко дни в София. Нейни фолк-дружки се кълнат, че гръдта й не е помръднала след раждането, което явно е „манипулирано" от опитна ръка на специалист по изкуствени цици.



Нора Манчева е ветеранка в бранша
Съпругата на нападателя на Валядолид Владимир Манчев, Нора, е най-скромна откъм кубици. Нейните са само... 225.
Мисис Вселена за миналата година разхожда силиконова гръд от цели пет години, светна-та НТ запознати с битието й.
Срещу 3000 евро й ги измайсторил д-р Бояджиев. Хирургът дал гаранция на Нора, че бюстът й няма да мръдне поне десет години. Ако пък нещо все пак му се случи - корекциите ще са за негова сметка.
„Преди операцията Нора носеше сутиени с чашка В. След нея вече е с С. Коригира си гърдите в момент, в който почти се бе отказала от модния подиум", раздухаха светски люде.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини