Motorola Z10 - филмово студио в джоба ви

Този апарат е с външен вид подобен на Motorola Z8 - отваря се под ъгъл или така наречения от Motorola „kick slider", нещо което помага за добро прилягане към лицето.

Интересен е софтуерът, който идва с апарата - за редактиране на видео. Създадена от Arcsoft, програмата изглежда повече като десктоп приложение - има времева ос в която мога да се поставят клипове, аудио канал за звук и 15 вида преход между видеокадрите.

Видеокамерата записва видео в резолюция 320 х 240 с 30 кадъра в секунда. Видеоклиповете могат да се качват директно в популярни сайтове като: YouTube, Google, Yahoo! and Shozu, посредством предварително направени настройки. В режим фотокамера се правят снимки с резолюция 3.2 мегапиксела, с възможност за направата на три снимки за секунда. От Motorola твърдят че камерата може да се пусне за 1,5 секунди – доста бързо спрямо останалите камерафони.

Дисплеят е 2.2" QVGA. Поддържаните мултимедийни формати са: AMR, AAC AAC+, MP3, WMA, 3GPP, H.263, H.264, Mpeg 4, които могат да бъдат записани на допълнителна microSD карта памет с обем до 32 GB.

Телефонът е с операционна система Symbian, предава данни със скорост HSDPA 3.6 Mbps, размерите са му 109 x 15,5 / 16,5 mm, тежи 115 г, батерията е Li-Ion 1030 mAh. До края на март се очаква да е пуснат в продажба.
Източник: idg.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини