Българка върви по стъпките на Чичолина и Моана Поци

19-годишната българка с артистичния псевдоним Cheri е новата звезда в италианската порноиндустрия.

Според интернет-портала Tiscali Чери е последното ударно откритие на краля на порноиндустрията Рикардо Скики.

Откривателят на Чичолина, Моана Поци и Ева Хенгер, на която беше и съпруг в миналото, е полудял - в професионален аспект - по българката.

Имащото богат опит в еротичните танци момиче е специализирано най-вече в lap-dance.

Скики, който е собственик на компанията Diva Futura за производство на еротични и порноспектакли, вече е издал календар с лика и тялото на българската звезда.

Според портала Tiscali Чери вече е омаяла главата на Мило Корети, който е победител в последното италианско издание на „Големият брат".

За да следи по петите българката, Мило зарязал приятелката си Гуендалина Камеса, която е друга бивша италианска участничка от риалити-предаването.

Мило и българката били забелязани по различни заведения на Изумруденото крайбрежие на остров Сардиния.

Освен това Чери придружила и Рикардо Скики на последното издание на Панаира на порноиндустрията в Милано Mi Sex, където се съблякла така изкусно под ритмите на музиката, че обрала овациите на цялата публика.

В Италия Рикардо Скики се смята за пионерът в порноиндустрията, в която пробива през 70-те години на миналия век.

Дебютът си в нея той прави в действителност чрез радиопредаването „Voulez-vous coucher avec moi?", което навремето води по Радио Луна заедно с Илона Сталер и в което говори за секс.

По време на предаването се ражда и артистичният псевдоним Чичолина, който на италиански има доста двусмислено значение.

Изявите на двойката продължават и след това , чрез еротични фотографии.

През 1976 дуото се показва и в изцяло „гол" вид в една дискотека.

Две години по-късно по националната телевизия РАИ бива показан за пръв път и разголеният бюст на Чичолина, а малко след това се ражда и първото soft порно „Чичолина, аморе мио".

През 1983 Скики и Чичолина поставят началото на агенцията за еротични модели Diva Futura, която завърта и първия италиански хард порнофилм с участието на унгарката „Telefono Rosso" (Червен телефон).

През 1987 Чичолина бива избрана за депутат чрез Радикалната партия на Марко Панела, превръщайки се по този начин в първата порнозвезда, влязла в Парламента.

Източник: prontosofia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини