Ученици от ПГСС предлагаха храни за домашни любимци в Панаира на младите предприемачи

    Тренировъчната фирма на ПГСС „В. Левски“, “АНИМАЛС ПАРАДАЙС” ООД, с предмет на дейност производство на храна за домашни любимци взе участие в XIX-я Панаир на учебните предприятия „Млад предприемач“ ТФ ФЕСТ 2016- Пловдив, проведен в периода 13-ти - 15-ти април 2016г. Участници бяха Мария Иванова, Елена Маджева и Гергана Камова - ученички от 11а клас с професия Икономист.

    На изложението участваха 115 подобни фирми от България, Сърбия и Черна гора.

    За представянето на фирмата учениците подготвиха документацията, изготвиха рекламни материали, аранжираха щанда, запознаха се с критериите за участие, кореспондираха с Центъра на учебно - тренировъчните предприятия.

    Програмата на ТФ ФЕСТ включваше изложение на стоки и услуги , сключване на сделки между Учебно-тренировъчните фирми и Интернет банкиране.


    Мария Иванова взе участие в Семинар на тема „ Как да си избера университет“, а другите участници се включиха в оценяването на финалния етап на конкурса „Най- добра презентация“.

    „Анимал парадайс“ получи Сертификат за участие.

    Ръководителят на отбора – старши учителят по икономиески дисциплини Севдалина Йорданова оцени като положително присъствието им във фестивала и сподели, че в личен план учениците са натрупали много позитивни емоции, осъществили са запознанства с представители на други учебно-тренировъчни фирми - техни връстници и са обогатили своите професионални знания и умения в областта.


    Теодора Кирякова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини