Дупките превзеха и центъра на града

    От огромните дупки по улиците в Първомай се жалват не един и двама наши читатели. А в общината вече трета година се обсъжда възможността за закупуване на техника за запълването им.

    Известни са места, които не са виждали асфалт от години, но в последно време имаме сигнали и за централните улици и дори за „Княз Борис I“,в частта ѝ която до скоро беше затворена за автомобили.

    „Всички са осеяни с дупки, като дори отбягването им се превърна в мисия невъзможна. Дупка до дупка и до нея пак дупка“ – пише ядосан читател.

    Плащаме си данъците – недоволстват шофьори от централната градска част, а продължаваме да си разбиваме колите!

    Мнозина се принуждават да запълват зеещите кратери с подръчни материали. Положението е особено тежко през нощта, когато няма и осветление.

    Както всяка година, и тази се очаква с настъпването на топлите месеци да бъде направен ремонт и да бъдат запълнени част от дупките. Но пари за основен ремонт и за всички пак няма да има. В най-скоро време ще бъдат попълнени дупките по главните артерии – обещава ресорният кмет Николай Митков. Правим каквото можем и в рамките на бюджета.

    По време на редовната сесия Янко Диков също говори за плачевното състояние на улиците в общинския център. Той цитира сметки, направени от Митков, че би било добре да се закупи техника, за ползване в населените места. Според него необходимите средства са около 50 до 60 хиляди лева. Идеята не е нова и се подкрепя от доста хора в местното управление, но е въпрос на организация да бъдат отделени тези средства.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини