Атанас Атанасов: Не може да участваме в това управление, ще бъдем твърда опозиция

Не може да участваме в това управление и ще бъдем твърда опозиция. Това каза ген. Атанас Атанасов депутат от ПГ на Реформаторския блок в студиото на „Денят започва с Георги Любенов” по БНТ. Г-н Перър Москов беше вчера не само посетител на нашето събрание, но и взе думата да говори пред форума, но това не е най-важното. Най-важното на първо място беше, че ръководството на партията и лидерът й, получихме тотална подкрепа от нашите представители – общински, областни председатели, кметове, общински съветници за позиционния курс на партията и то с много солидни аргументи затова, че се разкри пред българското общество едно олигархично управление, едно задкулисие, един слух между Борисов и Доган”, заяви ген. Атанасов.
„Нещо друго интересно ми направи впечатление – като извод от това, което чух от говоренето на колегите аз съм го видял, но вижте, когато го фокусират твоите хора в тази среда е друго. Днес разпределението на порциите при управлението на държавата при обществените поръчки и държавни пари много прилича на онази формула 3-5-8 при Тройната коалиция БСП-НДСВ-ДПС – бяха тогава”, уточни ген Атанасов.
По думите ми сега се оказва, че малката порция е за Първанов, но не е ясно другите две порции между Доган и Борисов в каква пропорция се разпределят. „Това с пропорциите и точните там проценти едва ли е толкова важно. Проблемът е в това, че ние сме констатирали безспорно затова олигархично управление и за този начин на разпределение на порциите. Отидохме на парламентарни избори като Реформаторски блок – ДСБ. Участвахме в кампанията с основно послание, че ще се борим с олигархията, ще извадим основната олигархична структура ДПС. Точно обратен ефект – не може да участваме в това управление и ще бъдем твърда опозиция”, каза още депутатът.

Източник: http://www.focus-news.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини