Скандално - майка нападна учителка в Сливен

Да, бих я – така накратко 27-годишната Галя Петрова призна, че е нападнала учителката на 6-годишния си син. Един път я ударих, с юмрук, каза пред Нова телевизия жената, която е от ромски произход.

Отначало не личеше, че е агресивно настроена, каза учителката Янка Цанева. След това тя посегна и ме удари, добави тя, показвайки подутото си ляво око.

Случката се развива в училище „Братя Миладинови” в Сливен. Тя няма право да ми бие детето, с истеричен тон каза Петрова, която не се счита за лош човек, защото пуснала журналисти да говорят с нея. По думите ѝ Цанева е шамаросала сина ѝ, защото е опипвал малките момиченца в класа. Какво да направя, аз трябва да защитя и другите деца, отвърна Цанева. Тя добави, че в никакъв случай не е пребила детето, първо му е направила забележка, но се е наложило да прибегне и до по-крути мерки. Виновна съм, съжалявам, призна си Петрова, която би се извинила за действията си на учителката, но не показа разкаяние заради сина си и вината му. Има право да му се скара, да му дръпне ръцете, но не и да го бие, категорична е младата майка. Учителката обаче ще заведе дело срещу Петрова.

 

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини