В Х-фактор има първомайско участие

Очакваната новина, че Кристияна Сиракова се е явила на конкурс за музикални таланти най-после е факт.

Започна поредния сезон на Х-фактор и този път тя не го е пропуснала. За parvomai.net момичето призна, че е участвало в седмия кастинг, но не знае кога и дали ще бъде излъчено нейното явяване пред журито. Не иска да разкрие и как е оценено участието ѝ.

Криси обеща, че ще разкаже повече в първият момент, в който договарянето за конфиденциалност отпадне. А до тогава нейните почитатели могат да само да следят телевизионния формат.

Кристияна е от музикално семейство, а публиката в Първомай помни първите ѝ стъпки още на 4-годишна възраст. По-късно тя продължи да се изявява под ръководството на двете си учителки по музика – Ваня Павлова и Миглена Стоева. От години е солистка в ансамбъла за руски песни „Ивушка“. В гимназията стана част от трио „Еуфория“ и квартета за обработен фолклор „Аура“ с диригент Кичка Петкова. Преди две години се отказа от кастингите вХ-фактор заради ангажимента към вековния юбилей на гимназията, а миналата година – защото беше абитуриентка. Този път вместо причина да се откаже, Криси е намерила начин да покаже таланта си. А ние не се и съмняваме, че е впечатлила журито и се надяваме Нова да излъчи достатъчно кадри.

Теодора Кирякова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини