На три пъти "Ураган" отнесе "Борислав"

Дербито между новаците Борислав (Първомай) и Ураган (Бояджик) в Югоизточната В група завърши катастрофално за домакините при резултат 0:3. Въпреки подкрепата на публиката, първомайци загубиха и втория си мач от сезона.

Двубоят започна по-силно домакините с дежурните им пропуски. Момчетата на Димитър Янчев създадоха две много добри ситуации за гол, но след като ги пропиляха, гостите постепенно изравниха играта. В 20 минута не пропуснаха и да отбележат първия си гол. В самия край на полувремето защитникът на домакините Йордан Жаров беше принуден да фаулира в наказателното поле откъснал се напред играч на Ураган. Съдията не му спести втори жълт картон и това сякаш реши мача. Беше реализирана и отсъдената дузпа. При резултат 2:0 приключи първото полувреме.

През втората част гостите от село Бояджик владееха инициативата и играеха с настроение, докато „Борислав“ се защитаваше. Крайното 0:3 беше оформено в 58-ата, но само късметът спаси първомайци от разгромен резултат.

Въе временното класиране „Борислав“ е на 17 място в групата, без отбелязан гол и без точки. След него е единствено „Левски“ - Карлово, които имат вкаран гол, на са допуснали 8 в своята врата.

Т. Кирякова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини