Васко Колев обърна резултата в мача на "Борислав" срещу Куклен

    Борислав (Първомай) записа успех с 2:1 над тима на Атлетик (Куклен) в последната си контролна среща преди старта на шампионата в Югоизточна „В“ група.

    Гостите от Куклен откриха резултата през първото полувреме. Във втората част Васил Колев осъществи обрат за домакините. 19-годишният Колев влезе в мача след 60-тата минута. Най-напред след двойно подаване с треньора Митко Янчев в 75 минута стреля и изравни резултата. В края на редовното време отново Колев преодоля четирима защитници на гостите и те бяха принудени да го спрат с цената на нарушение в наказателното поле. Отсъдената от съдията дузпа реализира Васил Стефанов в 90-та минута на мача. Така срещата завърши при резултат 2:1.

    Очакваше се, че преди двубоя официално ще бъде представен  отбора на Борислав, но по решение на ръководството това беше отложено за първия официален мач като домакин. Това ще стане на 15 август в дербито с другия новак в групата – „Ураган“ – Бояджик.

    От лагера на Борислав (Първомай) заявиха, че са доволни от лятната подготовка. Надяваме се в официалните двубои да се представим още по-добре – каза след мача треньора Янчев и похвали завърналия се от „Верея“ Васко Колев за раздаването и хъса, с който играе. Чакаме контузените футболисти да се върнат и играта да стане още по- агресивна.

    Борислав (Първомай) записа четири победи и три загуби в контролните срещи по време на подготвителния период. Те стартират новото първенство с визита на Асеновец (Асеновград) на 8 август.

    Теодора Кирякова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини