1 убит и 4 ранени в адска катастрофа в прохода на Републиката

44-годишен шофьор от Дряново издъхна по обяд в болницата, след като тежко ранен при катастрофата в прохода Хаинбоаз тази сутрин, съобщават от пресцентъра на МВР. Бащата на 17-годишна ученичка, пътувала с него, бе със съчетана черепна и гръдна травма, на командно дишане и въпреки усилията лекарите не успяха да го спасят. Девойката и нейната майка, които също са били в колата, са с по-леки травми-в съзнание и контактни, казаха от великотърновската болницата, където ранените са настанени. Семейството пострада при зверски челен удар между две коли в района на разклона за с. Бояновци в прохода на Републиката. Произшествието стана около 8 ч. в неделя на мокрия от непрестанния дъжд път.

Сблъскали са се "Опел" с пловдивска регистрация, управляван от 24-годишен мъж от Карлово, движещ се в посока към В. Търново и насрещноидващ лек автомобил "Рено" с габровска регистрация, в което пътували починалия мъж, жена му и дъщеря му. Всички са от дряново.

В Пловдивският опел има двама ранени. Причините за инцидента се изясняват, но вероятно мелето се дължи на висока скорост.

Източник: http://www.blitz.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини