Първомайският вратар върви по стъпките на Чилаверт

В безсмислен мач тимът от Първомай разби гостуващия с 9 човека отбор на село Царимир. Резултатът е само 6:1 защото полувремената бяха по 30 минути. Мачът ще бъде запомнен с активната игра в нападение на вратарят Димитър Грабчев. Той се нареди до останалите трима голмайстори в срещата, отбелязвайки не едно, а цели две попадения. С този свой успех Грабчев тръгна по стъпките на митичния Хосе Луис Чилаверт, единственият вратар с 2 гола от игра.

Според треньора Димитър Янчев 7 от деветимата гости не са били картотекирани изобщо и срещата се е провела само, за да не бъдат наказани царимирци. С по един гол се разписаха Димитър Далев и Георги Славчев. А с по две попадения освен вратарят Димитър Грабчев е и Теодор Нейков. Играта на вратаря в предни позиции позволи и на гостите да отбележат едно попадение. Първомайският „Борислав“ си осигури място на баражите за влизане във „В“ група още преди седмица, а утре вече ще знае със сигурност и евентуалните си съперници от Югоизточна България. Питанката след това ще бъде кой ще е на върха в класирането в Пловдивската групата след края на шампионата.

Притеснения за треньор и отбор създават здравословните проблеми на някои футболисти - Добрин Милчев е със счупен крак, има и други контузени.  

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Га
    Гаго
    0 -4
    15:36, 27 май 2015
    Тоя футбол все по-голям майтап става. Само дето пр... Виж коментара
    • Фе
      фен
      3 0
      16:24, 27 май 2015
      Онзи който гълта много пари няма нищо общо с този в Първомай . Момчетата тук играят за честта си и затова трябва да ги уважаваме.
      Чакам статия за противниците, мястото и часа на баражите.
  • 2
    Ro
    roman army
    0 -1
    20:00, 27 май 2015
    Ти що само чакаш инфо от сайта ве мърляч смотан, все ти незнайш ти не разбрал! Фенче смотано, стадион кво е знаеш ли?
Последни новини