8 °C

Орлин Горанов беше тук и предложи приятелство

Орлин Горанов е поредната българска звезда, която подкрепи националната кампания на „Соник старт“ „Аз съм тук и мога да ти бъда приятел“.

Позитивен, галантен и елегантен, както винаги, певецът се срещна с възрастните хора от дома в Езерово и им даде малко топлина, предизвика усмивките им. С думите „Я да видя тези прекрасни момичета“ се обърна той към жените с инвалидни колички, които дори успяха да проявят малко суета и подредиха с пръсти краищата на косите си. Тенорът с радост прие поканата да влезе за малко в живота на тези хора. Той прояви съпричастност и ангажираност, предложи приятелството си на възрастните и напомни за необходимостта от малко съчувствие и топлина към тях.

Снимките, които Орлин Горанов си направи с тях, ще станат част от изложбата на доброволците, която запечатва емоциите на участниците и приноса им за обществената ангажираност на хората с увреждане.

Срещата се осъществи с помощта на Центъра за обществена подкрепа и ръководството на Дома за възрастни хора с физически увреждания.

Концертът на Орлин Горанов беше част от Майските културни тържества. Той събра публика от различни възрасти и донесе наслада както на възрастните, така и на децата, които чудесно се забавляваха. Прозвучаха познати и обичани песни от репертоара на любимеца на българската публика и популярни балади на италиански и английски.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ла
  Лапад
  0 0
  13:10, 21 май 2015
  Оф, аз пък помислих, че е предложил приятелство във Фейсбук...
 • 2
  67
  672599
  3 -1
  14:22, 21 май 2015
  Вижте щастието в очите на тези жени . Макар и за малко забравят проблемите си и ще помнят този момент до края на живота си . Страхотна инициатива и по-често да се канят такива гости. Измъченият ни народ заслужава тези моменти.
 • 3
  Ek
  EKETO
  1 -8
  19:17, 21 май 2015
  Какви са тия пенсионери дето ги канят за баснослов... Виж коментара
  • До
   до екето
   5 0
   20:12, 21 май 2015
   еке ли си , меке ли си , ама глупаво се изказа. да кани азис , тони стораро и ко за "по-нисък" хонорар ли ? Да мятат гюбеци братята от квартала и навсякъде да се носи мирис на кИфтета . Това ли е по-добрия вариант ? Точно участия на доказани певци като Орлин Горанов трябват на градеца ни , та белким вдигнем малко културата.
  • 22
   2222
   4 0
   22:11, 21 май 2015
   ЕКЕТО, да си пенсионер не е обидно - и ти ще бъдеш.Обидно е, когато си млад да си глупав, ограничен и с никаква обща култура. И когато говориш за някого по този начин - ти всъщност демонстрираш колко "багаж" имаш в главата.
 • 4
  55
  55
  0 0
  06:21, 22 май 2015
  Мъж за пример на всички поколения. Погледнете го, на преклонна възраст - какъв глас, каква визия, грам излишен по него няма. Изключително позитивен. Браво за избора да бъде гост на града ни!

Хороскоп за 23.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е подходящ за творчески планове и подготовка за реализацията им. Не се претоварвайте физически, мислете позитивно и съзидателно. Хармоничните отношения ще ви помогнат да се организирате и справите по-леко с трудностите. Обективната ви оценка за нещата е предпоставка за правилни решения и адекватни действия.
23 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не изпадайте в крайности, търсейки недостатъците на някой, който е сгрешил пред вас. На всеки може да се случи, включително и на вас. Споделете проблемите си с близък човек, това е един от начините да си помогнете, или приемете случващото се като нещо естествено и гледайте с повече оптимизъм. Основания за това няма да ви липсват.
23 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Благодарение на впечатляващата си комбинативност и новаторски идеи днес ще имате големи успехи. Впечатлявате хора, от които до голяма степен зависи бъдещото ви професионално развитие. Не спирайте да се стремите към по-доброто.
23 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Всичко, с което се захванете днес ще ви се отдава без каквито и да било трудности. Използвайте късмета си в положителна насока. Преценете добре шансовете си относно въпрос, който отдавна ви касае и не се колебайте да го решите колкото е възможно по-рано. Дори да се наложи да се противопоставите на нечие мнение, бъдете сигурни че ще си струва.
23 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Забелязвате грешките на околните и ви се иска да ги поправите, но не можете да сте навсякъде. Помислете с какво да изненадате любимия човек. Може да се получи нещо приятно. Близките ви очакват от вас повече и съвсем основателно. Не е трудно и не ги разочаровайте. Направете усилия и всички ще останат доволни.
23 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Решенията ви днес ще са подчинени на желанието ви да сте свободни и независими. Не допускайте да ви въвличат в спорове и конфликти, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи към любимите си хора. Дайте им време за да постигнат намеренията си, не ги притеснявайте излишно.
23 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Способностите ви днес ще намерят добро поле за изява. На работното място бъдете по-въздържани, не споделяйте мнение, ако не го търсят и работете само с проверена информация. В противен случаи са възможни недоразумения. Ще се радвате на внимание и топли сърдечни отношения с любимите си хора.
23 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Развитието на събитията днес ще ви наложат да вземете бързо решение. Без да се притеснявате излишно ще работите и ще приключите в следобедните часове на деня. Приятните неща, за които сте мечтали ще ви привлекат с нова сила и ще им се посветите. Ще се радвате на общи преживявания с приятелите си.
23 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Информация, която очаквате ще ви направи по-раздразнителни, събуждайки у вас съмнения и нездрави мисли. Не избързвайте с решенията си, проверката е начина да разберете истината. От друга страна е добре да помислите върху приоритетите си, пренареждането им ще даде старт на нещо градивно и полезно за бъдещето ви.
23 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Доброто ви поведение и желание да сте полезни не остава скрито и на свой ред ще се радвате на внимание. Не съществува риск да бъдете отблъснати, напротив. Заедно ще пристъпите към осъществяване на обща задача, която ще внесе настроение и подобри финансите ви. Придобивки и реализации за много от вас.
23 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Срещи с неподходящи хора биха ви разколебали в намеренията ви. Подбирайте обкръжението си и не позволявайте на всеки, който е с понижено настроение да ви влияе негативно. В любовта развитията ще ви носят повече удовлетворение и ще ви правят активни. Обичани сте и вие на свой ред покажете привързаността си.
23 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Мнението ви по въпроси, отнасящи се до други хора запазете за себе си. Колкото по-малко правите оценки, толкова по-бързо ще вървите напред. Нещо повече, това ви поведение ще се отрази благоприятно на отношенията с околните и ще се ползвате с уважението им. Някой, който ви обича ще ви изненада приятно.
23 окт 2020
Последни новини