Орлин Горанов беше тук и предложи приятелство

Орлин Горанов е поредната българска звезда, която подкрепи националната кампания на „Соник старт“ „Аз съм тук и мога да ти бъда приятел“.

Позитивен, галантен и елегантен, както винаги, певецът се срещна с възрастните хора от дома в Езерово и им даде малко топлина, предизвика усмивките им. С думите „Я да видя тези прекрасни момичета“ се обърна той към жените с инвалидни колички, които дори успяха да проявят малко суета и подредиха с пръсти краищата на косите си. Тенорът с радост прие поканата да влезе за малко в живота на тези хора. Той прояви съпричастност и ангажираност, предложи приятелството си на възрастните и напомни за необходимостта от малко съчувствие и топлина към тях.

Снимките, които Орлин Горанов си направи с тях, ще станат част от изложбата на доброволците, която запечатва емоциите на участниците и приноса им за обществената ангажираност на хората с увреждане.

Срещата се осъществи с помощта на Центъра за обществена подкрепа и ръководството на Дома за възрастни хора с физически увреждания.

Концертът на Орлин Горанов беше част от Майските културни тържества. Той събра публика от различни възрасти и донесе наслада както на възрастните, така и на децата, които чудесно се забавляваха. Прозвучаха познати и обичани песни от репертоара на любимеца на българската публика и популярни балади на италиански и английски.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ла
    Лапад
    0 0
    13:10, 21 май 2015
    Оф, аз пък помислих, че е предложил приятелство във Фейсбук...
  • 2
    67
    672599
    3 -1
    14:22, 21 май 2015
    Вижте щастието в очите на тези жени . Макар и за малко забравят проблемите си и ще помнят този момент до края на живота си . Страхотна инициатива и по-често да се канят такива гости. Измъченият ни народ заслужава тези моменти.
  • 3
    Ek
    EKETO
    1 -8
    19:17, 21 май 2015
    Какви са тия пенсионери дето ги канят за баснослов... Виж коментара
    • До
      до екето
      5 0
      20:12, 21 май 2015
      еке ли си , меке ли си , ама глупаво се изказа. да кани азис , тони стораро и ко за "по-нисък" хонорар ли ? Да мятат гюбеци братята от квартала и навсякъде да се носи мирис на кИфтета . Това ли е по-добрия вариант ? Точно участия на доказани певци като Орлин Горанов трябват на градеца ни , та белким вдигнем малко културата.
    • 22
      2222
      4 0
      22:11, 21 май 2015
      ЕКЕТО, да си пенсионер не е обидно - и ти ще бъдеш.Обидно е, когато си млад да си глупав, ограничен и с никаква обща култура. И когато говориш за някого по този начин - ти всъщност демонстрираш колко "багаж" имаш в главата.
  • 4
    55
    55
    0 0
    06:21, 22 май 2015
    Мъж за пример на всички поколения. Погледнете го, на преклонна възраст - какъв глас, каква визия, грам излишен по него няма. Изключително позитивен. Браво за избора да бъде гост на града ни!
Последни новини