След много пропуски "Борислав" измъкна 3 точки от Секирово

Освен с победата на „Борислав”  над "Секирово" - Раковски с 3:2, 25 кръг първомайци ще запомнят с огромния брой пропуснати положения за гол и с това как за малко в последната минута можеха да загубят 2 важни точки и да пропилеят целия сезон.

С гол от съблекалнята гостите откриха резултата. За пореден път Бориславци проспаха началните минути и си създадоха проблем. Последва поредица пропуски. Сто процентови полжения не бяха реализирани от голмайасторите на отбора Митко Янчев, Герсел Вели, Теодор Нейков и Георги Якимов. В края на полувремето все пак Бориславци поведоха. Два неочаквани гола, от несигурна позиция отбеляза Янеца в 40 и 45 минути.

През второто полувреме бориславци излязоха успокоени и отново заредиха греди и пропуски. В 90-тата минута Васко Стефанов се опита да оформи резултат 3:1, но в продължението Секирово нанесе още един удар - 3:2. Малко преди съдията да свири край на мача, гостите направиха греда. Само късметът спаси 2-те точки за класирането  „Борислав” в групата. В събота те няма да играят мача с”Металик” Сопот, но ще прибавят 3 служеби точки. Следващата среща е с „Тракия” Стамболийски на градския стадион на 13 май – сряда от 18 часа.

Преднината на „Борислав” в борбата за баражи за „В” група остава 4 точки пред отбора на Куклен. Играещият треньор Димитър Янчев заяви, че ако в следващите 4 мача загубят тази преднината от 4 точки, то тогава нямат място в горния ешалон.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини