БСП откриха нов офис

БСП откри нов офис на улица „Димитър Благоев“.  Помещението беше осветено от отец Станимир. Пред събралите се членове и симпатизанти на партията председателят на ОбС на БСП Николай Митков каза, че от много време е искал организацията да има свой офис – приемна на място, което е лесно достъпно и видно за всички граждани. Предлагаме ви да идвате при нас на кафе и раздумка. Ще изнесем маси и на открито, ще предлагаме и вестници – каза още партийният ръководител. Недялка Атанасова – член на организацията, прочете свои стихове, посветени на Бузлуджа и Партията, а след това дари стихосбирката си за библиотеката на офиса. Той е оборудван скромно – мебелите са закупени от разпродажба, а компютърната конфигурация и консумативите са дарения от симпатизанти.

Гости на събитието бяха Галин Дурев – председател на предизборния щаб на Областния съвет на БСП и Александра Берданкова.

Изяснени са кандидат-кметовете на повечето населени места в общината – похвали се Николай Митков. На 17 май предстои конференция на която ще бъде подредена листата за общински съветници и ще отпаднат повечето въпросителни за местните избори.

Датата на откриването не е случайна – в навечерието на 1 май – Денят на труда. Социалистите ще спазят традицията и по време на градските тържества ще раздадат 300 балони.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини