Борисов за уволнените митничари: Който ми пречи, съдбата му е такава

"Не се налагат промени в правителството", коментира премиерът Бойко Борисов. Той заяви, че няма критики към работата на министъра на отбраната.

Във връзка с уволненията на митничари в Свиленград министър-председателят бе категоричен: "Сигурно има защо? Гоним 1 милиард и 500-600 милиона. Всеки, който ми пречи на това, съдбата му е такава." Вчера 25 служители на граничния пункт "Капитан Андреево" са били освободени от работа.

Директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов се е срещнал с ръководството на Свиленградската митница и шестима митничари, които са били на работа в момента, са получили лично заповедите за уволнение, на останалите са били връчени днес.

Според БНР сред уволнените е и бившият началник на Свиленградската митница Валери Стайков, който е бил отличаван със златна значка от Агенция "Митници". В заповедите като мотив е записано, че се съкращават щатове.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ру
    Румен
    14 -13
    18:51, 28 апр 2015
    Само така бат Бойко !!! И не се чуди ами обединявай НАП и Митниците та малко да се оправи държавата.Само така ще се освободим от корумпираните митничари.
Последни новини