Рок, рок, рок! 250 музиканти на сцената с Николо Коцев и Кикимора (видео)

Николо Коцев

Двеста и петдесет музиканти излизат на сцената в зала Арена Армеец за мащабно изпънение с Николо Коцев и "Кикимора". Рок сюитата е съставена от мега рок хитове, а за нея на 5 май към рок музикантите се присъединяват 8 оркестъра от страната.

Преди това феновете на прогресивния, модерен и тежък рок имат възможността да видят на живо  Николо Коцев и групата му Кикимора на Рок спектакъла „Николо Коцев и Кикимора” на 22 април в Габрово, Спортна зала ”Орловец”. „Кикимора”  ще изпълнят и всички песни, включени в едноименния им дебютен албум, който е на музикалния пазар. 

Николо Коцев и "КИКИМОРА" вече имат поредица мащабни съвместни проекти със симфонични оркестри и хорове. Групата изключително успешно изгражда трудната симбиоза между изразните средства на двата "противоположни" жанра. Николо Коцев е известен и със своята рок опера Нострадамус, която спечели международно признание през 2001 г., В нея участваха: Glenn Hughes, Joe Lynn Turner, Alannah Myles, Sass Jordan, Doogie White (Yngwie Malmsteen, бивш Rainbow), Göran Едман и Йорн Ланде и др..

На 6 юни, в рамките на 15 издание на „Цвете за Гошо” , „Кикимора” е хедлайнер на първия ден на фестивала. 6 юни е и рожденият ден на Николо Коцев.

„Кикимора” представят видеоклип ана „САМ” от новия албум. Музиката и аранжиментът са на Николо Коцев, който също е продуцент и автор на текста заедно с Александър Атанасов.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини