Англичанин живее с 2 приятелки в САЩ, а може да си намери и трета

Запознайте се с 34-годишния Адам Лайън, който живее съвместно с двете си приятелки Брук Шед на 26 г. и Джейн Шалахова на 25 г. в перфектна хармония в Лос Анжелис.

На Адам и Брук точно им се е родило момченце - Данте и триото се надява да отгледа детето заедно.

Тримата споделят огромно легло, в което се редуват за романтични нощи и настояват, че могат да създадат любяща семейна атмосфера с един баща и две майки, в която да отгледат новороденото.

Брук вече има 5-годишен син от предишна връзка - Оливър и твърди, че с двама партньори никога няма да и се наложи остави децата си на някого, на когото няма доверие.

В юношеството си прекарано в Англия, Адам не е бил особено популярен сред жените. Той не вярвал, че някога изобщо ще успее да си намери приятелка.

Но на 25 години, докато работел като разсилен решил, че трябва да се научи, как да се запознава с момичета, използвайки за целта психологически методи.

Адам прекарвал по цяла вечер на площад Лестър опитвайки се да изкопчи телефонните номера на преминаващите жени.

Почти веднага завързал сексуални контакти с момичета, за които в училище можел само да си мечтае. Така от самотник Адам се превърнал в Хю Хефнър. Имало моменти, в които се срещал с 14 жени едновременно.

Скоро обаче се уморил и отегчил от толкова много жени,решил да се влюби и да започне стабилна връзка.

През 2007 Адам срещнал Александра в нощен клуб в Лондон. След едногодишна връзка, двама се оженили и започнали нов живот в Тексас, откъдето била Александра.

Въпреки че бил лудо влюбен в нея, три години по-късно нещата между двамата започнали да куцат, защото Александра отказвала да роди дете. Това бил огромен проблем във връзката им, но двамата не искали да се развеждат, защото се обичали прекалено много.

В опит да спасят брака си, решили да направят връзката си отворена, позволявайки си един на друг да имат и други сексуални партньори.

Така Александра, започнала да спи с 5 различни мъже, а Адам се срещал с жена, с която се запознал на бара.
Това ги сближило, те си седели на дивана и си говорили за фантастичния секс, който правели с различни хора. Адам дори завързал приятелски отношения, с някои от мъжете, с които Александра излизала.

Но нещата се усложнили когато Александра предложила на Адам да спи с една от общите им приятелки - бисексуалната Брук.

Брук и Адам прекарвали много време заедно, играейки на видео игри и излизайки заедно по нощните клубове. Окуражен от Александра, която мислела, че те двамата са страхотна двойка Адам решил, че отношенията им трябва да прераснат в сексуални.

Химията помежду им била силна и те запонали да се срещат редовно. Адам преустановил контактите си всички, жени преди Брук, дори осъзнал, че иска да сложи край на брака си с Александра.

Така той и Александра, която все още не искала деца, решили да се разделят по взаимно съгласие през 2012. Адам се преместил при Брук и сина и Оливър.

Нито един от двамата обаче не искал моногамна връзка. Брук искала да продължи да се среща с други жени.

Двамата с Адам решили да действат като екип и да подбират заедно момичета за секс.

Една от избраниците им била стрийптизьорка от нощен клуб, с която прекарали 2 незабравими нощи.

Въпреки случайните завоевания Адам и Брук се оглеждали за жена, която трайно да се присъедини към тях.
Така през 2013 те срещат фотографката Джейн в нощен клуб в Тексас.

След нощния клуб те вечеряли и поканили Джейн за питие в дома си. Искрите прехвръкнали и Адам и Брук осъзнали, че Джейн е уникална, забавна и много интелигентна.

Джейн също била бисексуална, но никога не е участвала в отворена връзка. Тя обаче харесала непринуденото отношение на Адам и Брук.

"Представете си, че сте срещнали сродната си душа. Умножете го по две. Това е двойна любов", казва Джейн.

Нещата между тях се развивали страхотно и скоро Адам и Брук представили Джейн на сина на Брук, Оливър.

Джейн станала приятел на Оливър, нещо като добрата леля, затова, Брук знаела, че могат да бъдат щастливо семейство заедно.

В началото на 2014 Брук и Адам се преместили в Лос Анжелис, за да бъдат по-близо до Джейн. Няколко месеца по-късно си купили къща, в която да живеят заедно.

Година след като започнали да живеят като трио, на Адам и Брук им се родило момченце - Данте.

Те били убедени, че трима родители са по-добре от двама.

Адам казва, че тъй като повечето от браковете завършват с развод, децата така или иначе имат повече от двама родители. Затова според него не е проблем, че синът му ще бъде отглеждан и обичан от трима.

Сега Брук и Адам се опитват да измислят как детето им да нарича Джейн. Те кзват, че в семейството им може да има и още бебета.

Джейн също иска да стане майка и твърди, че грижата за Данте я подготвя за майчинството.

Тримата настояват, че връзката им е нормална, както на всяка друга двойка, те заедно се грижат за детето, помагат си и си разпределят домашните задължения.

Тримата е трябвало да си купят огромно легло, защото стандартното не отговаряло на нуждите им. Те искали да се уверят, че всяка двойка разполага с време за себе си.

"Например Джейн и Адам могат да отидат на изложба във Вторник, аз и Джен можем да отидем на романтична вечеря в Четвъртък.", казва Брук.

От време на време тримата включват и четвърти секспартньор във връзката си, като барманка от нощен клуб.
Всъщност те са отворени за идеята да присъединят трайно четвърти партньор, ако той отговаря на разбиранията и начина на им на живот.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини