15 °C

Скъсан захранващ кабел изпържи крава

Крава умря от токов удар вчера в Дебър. След тежкия сняг отпреди две седмици, жица от контактната мрежа на ул. Никола Гатев се скъсала и останала да виси покрай къща, в която в момента не живее никой. Предполага се, че животинчето е минало покрай оградата, която е била в контакт с оголената жица. Гледката била стресираща за собствениците. На същото място е можел да се опре всеки един от тях или който и да е друг минувач.

След случката ЕВН са реагирали и са отстранили опасния кабел.

В последствие жертвата била разфасована. Според ветеринари, месото е годно за консумация.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Ki
  kiuchekchiinica
  5 -3
  10:42, 21 мар 2015
  Imalo e harlem shake
 • 2
  Ko
  Komentator
  18 -6
  10:55, 21 мар 2015
  Най-малоумнта медия в цялата империя -Първомай нет!!!!! Какви са тия снимки бе селяни подивели....може ли такива извратении да качвате бе ...КРАВАРИ!!!!
 • 3
  Ko
  Komentator
  2 -10
  11:03, 21 мар 2015
  ....махнете снимката веднага...защото ще ви *** ма... Виж коментара
 • 4
  Мъ
  Мъглата
  1 -1
  11:05, 21 мар 2015
  ей пу*тки майни, бива ли толкова да се лабилни бе, слабичките ви нерви се изопнаха,а? Смешници!
 • 5
  Ko
  Komentator
  7 -10
  11:08, 21 мар 2015
  Теодора Кирякова ...написала гордо името си под тази крайно крива-дебилна статия!!! И махни верно снимката...да не ти Е**майката ...скаридо проста!!!
  • Ре
   ре коментатор
   4 -1
   11:19, 21 мар 2015
   Каква изтънчена душа си ти!
 • 6
  Де
  дедо поп
  8 0
  11:13, 21 мар 2015
  Бог да я прости.
 • 7
  Мъ
  Мъглата
  7 0
  11:14, 21 мар 2015
  викнете ме за софрата!!! Те са пости сега, ама нищо де ... ;)))
 • 8
  Ko
  Komentator
  0 -10
  11:19, 21 мар 2015
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 9
  Ре
  ре коментатор
  11 -1
  11:22, 21 мар 2015
  На снимката кравата е в далечината, не се увеличава, не се виждат подробности, няма смущаващи акценти.
  Според мен беше добре да се обърне внимание на факта, че може да бъде скъсан кабел и той да изпържи не крава, а човек. Затова мстото на кабелите е под земята
 • 10
  Оп
  Оптимист
  1 0
  13:16, 21 мар 2015
  Най-добрата новина - лошата новина!
 • 11
  Шш
  шшшшш
  2 0
  14:48, 21 мар 2015
  Опънала петалата - отървала се от мизерния си живот кравицата,по начин показателен за великата българска идиотия.

Хороскоп за 27.05.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще вземате решения и ще следвате хода на изпълнението им, без да налагате мнението си. С действията си ще покажете на околните, че не търпите възражения, но без да влизате в открит спор или конфликт. Това го можете, но бъдете по-сговорчиви, за да не оставяте съмнения след себе си.
27 май 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Настоявате прекалено много за нещо, което не е най-доброто което можете да направите за момента. Скоро ще ви се отдаде чудесната възможност да промените работата си към по-добро. Възползвайте се навреме и оставете настрана прекалено трудоемките си планове. В личен план ще ви се наложи да промените мнението си по определен въпрос.
27 май 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес сте много продуктивни, особено що се отнася до творческата дейност. Ако имате възможност, изберете занимания, които изискват по-голямо уединение и концентрация. Не упреквайте другите за дребните си несполуки и не забравяйте да се усмихвате. Можете да направите вечерта си много приятна.
27 май 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не пропускайте да насърчите онези, които се нуждаят от подкрепата ви. Създавайки творческа атмосфера около себе си, ще работите в синхрон с колегите и ще бъдете по-благосклонни на компромиси. Срещи и не провокирани покани ще направят деня ви вълнуващ, а намеренията окуражаващи.
27 май 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес получавате предложения да се заемете с нови дейности, но ще трябва да прецените как това ще се съчетае с настоящата ви работа. Въпреки желанието ви да се включите активно, най-добре ще е да изчакате по-благоприятен момент. По постъпвайте лекомислено относно проблем в отношенията с ваш близък човек. Необходимо да изясните добре ситуацията.
27 май 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Не ви липсва самочувствие и подхождате доста уверено към непривична за вас сфера. Справяте се доста добре и това няма да остане незабелязано. Проблеми с държавната администрация може да ви поизнервят следобед. Не възлагайте големи надежди на обещана ви подкрепа. В последния момент може да се окаже, че ще трябва да се справите сами и това може да обърка плановете ви.
27 май 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Повечето от работата, която ще свършите през този ден ще бъде подготвителна за нещо голямо в близко бъдеще, така че не се разочаровайте ако не получите реални резултати още днес. Имайте търпение и по отношение на колегите си, не изисквайте прекалено много от тях, тъй като това би могло да породи нежелани конфликти. Изненадайте любимия човек.
27 май 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес на работното място ви очакват доста неща за вършене, но това едва ли ще се окаже проблем предвид голямата ви работоспособност през този ден. Впечатлявате околните с организираността си и целенасочените си действия. Постарайте се да не пренебрегвате уговорките си към близки хора заради професионални ангажименти, това ще ви създаде само главоболия.
27 май 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Мнозина от вас ще се съсредоточат върху работата си. Налага се да изясните много неща преди да предприемете каквото и да било. Опитайте се да не се поддавате на внушения и чуждите емоции, пък били те и положителни. Това до голяма степен ще ви натовари и отклони от пътя.
27 май 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Отнесете се с повече отговорност към себе си, има върху какво да се замислите. Подобрете отношението си към хората, които ви обичат, и без които не можете. Храните очаквания, които е възможно и да не се случат. Заложете на сигурното, то ще ви донесе повече удовлетворение, ако работите върху развитието му.
27 май 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Авторитетът ви днес значително нараства. Деловите ви ангажименти ще приключат успешно с много добър финансов резултат. Успявате да се справите по блестящ начин с въпрос, който отдавна вълнува и хората около вас. Имайте повече доверие на човек от обкръжението ви, още повече, че той отдавна го е заслужил.
27 май 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Включването ви в дългосрочен проект поддържа кондицията ви в добра форма и това си личи. Използвайте позициите си, за да защитите интересите си, ако това се наложи, но го направете дискретно, за да не си навличате нечий гняв. Ще отбележите напредък в усвояване на нови знания и повишаване на квалификацията си.
27 май 2020
Последни новини