8 °C

Скъсан захранващ кабел изпържи крава

Крава умря от токов удар вчера в Дебър. След тежкия сняг отпреди две седмици, жица от контактната мрежа на ул. Никола Гатев се скъсала и останала да виси покрай къща, в която в момента не живее никой. Предполага се, че животинчето е минало покрай оградата, която е била в контакт с оголената жица. Гледката била стресираща за собствениците. На същото място е можел да се опре всеки един от тях или който и да е друг минувач.

След случката ЕВН са реагирали и са отстранили опасния кабел.

В последствие жертвата била разфасована. Според ветеринари, месото е годно за консумация.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Ki
  kiuchekchiinica
  5 -3
  10:42, 21 мар 2015
  Imalo e harlem shake
 • 2
  Ko
  Komentator
  18 -6
  10:55, 21 мар 2015
  Най-малоумнта медия в цялата империя -Първомай нет!!!!! Какви са тия снимки бе селяни подивели....може ли такива извратении да качвате бе ...КРАВАРИ!!!!
 • 3
  Ko
  Komentator
  2 -10
  11:03, 21 мар 2015
  ....махнете снимката веднага...защото ще ви *** ма... Виж коментара
 • 4
  Мъ
  Мъглата
  1 -1
  11:05, 21 мар 2015
  ей пу*тки майни, бива ли толкова да се лабилни бе, слабичките ви нерви се изопнаха,а? Смешници!
 • 5
  Ko
  Komentator
  7 -10
  11:08, 21 мар 2015
  Теодора Кирякова ...написала гордо името си под тази крайно крива-дебилна статия!!! И махни верно снимката...да не ти Е**майката ...скаридо проста!!!
  • Ре
   ре коментатор
   4 -1
   11:19, 21 мар 2015
   Каква изтънчена душа си ти!
 • 6
  Де
  дедо поп
  8 0
  11:13, 21 мар 2015
  Бог да я прости.
 • 7
  Мъ
  Мъглата
  7 0
  11:14, 21 мар 2015
  викнете ме за софрата!!! Те са пости сега, ама нищо де ... ;)))
 • 8
  Ko
  Komentator
  0 -10
  11:19, 21 мар 2015
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 9
  Ре
  ре коментатор
  11 -1
  11:22, 21 мар 2015
  На снимката кравата е в далечината, не се увеличава, не се виждат подробности, няма смущаващи акценти.
  Според мен беше добре да се обърне внимание на факта, че може да бъде скъсан кабел и той да изпържи не крава, а човек. Затова мстото на кабелите е под земята
 • 10
  Оп
  Оптимист
  1 0
  13:16, 21 мар 2015
  Най-добрата новина - лошата новина!
 • 11
  Шш
  шшшшш
  2 0
  14:48, 21 мар 2015
  Опънала петалата - отървала се от мизерния си живот кравицата,по начин показателен за великата българска идиотия.

Хороскоп за 23.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е подходящ за творчески планове и подготовка за реализацията им. Не се претоварвайте физически, мислете позитивно и съзидателно. Хармоничните отношения ще ви помогнат да се организирате и справите по-леко с трудностите. Обективната ви оценка за нещата е предпоставка за правилни решения и адекватни действия.
23 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не изпадайте в крайности, търсейки недостатъците на някой, който е сгрешил пред вас. На всеки може да се случи, включително и на вас. Споделете проблемите си с близък човек, това е един от начините да си помогнете, или приемете случващото се като нещо естествено и гледайте с повече оптимизъм. Основания за това няма да ви липсват.
23 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Благодарение на впечатляващата си комбинативност и новаторски идеи днес ще имате големи успехи. Впечатлявате хора, от които до голяма степен зависи бъдещото ви професионално развитие. Не спирайте да се стремите към по-доброто.
23 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Всичко, с което се захванете днес ще ви се отдава без каквито и да било трудности. Използвайте късмета си в положителна насока. Преценете добре шансовете си относно въпрос, който отдавна ви касае и не се колебайте да го решите колкото е възможно по-рано. Дори да се наложи да се противопоставите на нечие мнение, бъдете сигурни че ще си струва.
23 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Забелязвате грешките на околните и ви се иска да ги поправите, но не можете да сте навсякъде. Помислете с какво да изненадате любимия човек. Може да се получи нещо приятно. Близките ви очакват от вас повече и съвсем основателно. Не е трудно и не ги разочаровайте. Направете усилия и всички ще останат доволни.
23 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Решенията ви днес ще са подчинени на желанието ви да сте свободни и независими. Не допускайте да ви въвличат в спорове и конфликти, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи към любимите си хора. Дайте им време за да постигнат намеренията си, не ги притеснявайте излишно.
23 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Способностите ви днес ще намерят добро поле за изява. На работното място бъдете по-въздържани, не споделяйте мнение, ако не го търсят и работете само с проверена информация. В противен случаи са възможни недоразумения. Ще се радвате на внимание и топли сърдечни отношения с любимите си хора.
23 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Развитието на събитията днес ще ви наложат да вземете бързо решение. Без да се притеснявате излишно ще работите и ще приключите в следобедните часове на деня. Приятните неща, за които сте мечтали ще ви привлекат с нова сила и ще им се посветите. Ще се радвате на общи преживявания с приятелите си.
23 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Информация, която очаквате ще ви направи по-раздразнителни, събуждайки у вас съмнения и нездрави мисли. Не избързвайте с решенията си, проверката е начина да разберете истината. От друга страна е добре да помислите върху приоритетите си, пренареждането им ще даде старт на нещо градивно и полезно за бъдещето ви.
23 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Доброто ви поведение и желание да сте полезни не остава скрито и на свой ред ще се радвате на внимание. Не съществува риск да бъдете отблъснати, напротив. Заедно ще пристъпите към осъществяване на обща задача, която ще внесе настроение и подобри финансите ви. Придобивки и реализации за много от вас.
23 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Срещи с неподходящи хора биха ви разколебали в намеренията ви. Подбирайте обкръжението си и не позволявайте на всеки, който е с понижено настроение да ви влияе негативно. В любовта развитията ще ви носят повече удовлетворение и ще ви правят активни. Обичани сте и вие на свой ред покажете привързаността си.
23 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Мнението ви по въпроси, отнасящи се до други хора запазете за себе си. Колкото по-малко правите оценки, толкова по-бързо ще вървите напред. Нещо повече, това ви поведение ще се отрази благоприятно на отношенията с околните и ще се ползвате с уважението им. Някой, който ви обича ще ви изненада приятно.
23 окт 2020
Последни новини