20 °C

"Траки - Първомай" стана на 1 година

Своя първи рожден ден отбелязаха туристите от СНЦ „Траки – Първомай“. Те се събраха на купон, за да се повеселят, да си спомнят най - хубавите моменти от преходите, да набележат мароприятие за следващата година.

За тази една година в дружеството вече членуват 168 планинари, организирани са 46 мероприятия, дружеството е било съорганизатор на още 7, с общо 1493 туристоучастия.

Незабравими ще останат походите до Седемте рилски езера, до Мусала, до манастира над село Мулдава със 109 участници.

Подновена беше стара и направена нова маркировка в Буковския, Драгойновския и Искренския дял на Родопите. Благодарение на Георги Запрянов са поставени 120 указателни табели.

Голямата болка на председателя Стойчо Багрев е слабата работа с учениците. Само 10 от членовете на дружеството са деца и то заради родителите си,а не заради присъствието на „Траки“ в училищата. Това е направлението, в което ще трябва да се работи по задълбочено през следващите години.

След като Багрев поздрави членовете на дружеството, бяха раздадени шеговити звания на най – активните членове. „Поразяващата уста“ на вечно знаещият и пълен с информация Атанас Добрев, „Винаги готов“ - за Стойчо Багрев, „Винаги отпред“ за умелия водач Сребрин Сребрев, на най – малките туристи 7-годишните Христо Дончев и Мария Антонова - „Малката стъпка“.

Да поздрави туристите дойде и депутатът от 43 Народно събрание д-р Катя Попова, на която се възлагат големи надежди като член на комисията по туризъм за реализиран на проекти.

Всеки от присъстващите получи календар със снимка на емблематичния Буковски лъв, спонсориран със средства от членския внос на дружеството.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Ал
  Алеко
  12 -3
  22:39, 13 дек 2014
  Много хубаво само дето тая църничката Депутатка сте я изпречили на снимката да попитам тя какво прави там . Членка ли е на дружеството?
  Нещо е помогнала или е дошла да се обърше в "народната любов"?
  Ей хора що ставате подлоги на политиката? Тя тая нито е политик нито е и доктор вече ами гледа само келипила, какво общо има с туризма, а .... да тя там и е силата в Народното събрание там я натириха, там запълниха дупката с нея. Хвала на такива ДеПутатки за сичку стават.
  • 12
   123
   5 -2
   20:24, 14 дек 2014
   Споко, тя ша дойде и кмет да ви стане догодина!
 • 2
  Ша
  шахраман
  5 0
  00:57, 14 дек 2014
  Мъжът на Катя Попова се изказа публично ,че не желае да бъдат поздравявани с цигански песни .Това вече го разбраха всички от малцинствата.Аз обичам България.Аааа дали обичам наистина?
 • 3
  Ta
  tanq_1418574455
  3 -2
  18:25, 14 дек 2014
  ole ole, selska rabota s golqmi dqdovci
 • 4
  Ko
  kozel
  2 -1
  20:48, 14 дек 2014
  Xiladi pozdravi za sazdatelite na tova drujestvoi li4no na Stoi4o bagrev, i xorata okolo nego.Parvata godina e na4aloto badeshteto e napred.
Хороскоп за 08.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Открито ще изразите чувствата и емоциите, които ви владеят и няма да съжалявате. Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него, ако това е нужно.
08 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Отдавна отлагате дадена цел и най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването й. Добре е да не губите ценно време в допълнително обмисляне. Привлечени сте от човек от обкръжението ви. Не бъдете настоятелни в опитите си да привлечете вниманието му. Оставете всичко на случая, поне за сега.
08 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Благодарение на организаторските ви умения ще се окажете на точното място и време, което ще благоприятства начинанията ви днес. Не пренебрегвайте подробностите, всичко е от значение. Ще има с кого да споделяте и кой да ви насърчава, както и вие да сте полезни някому, стига да го желаете.
08 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Полезни ще са днес общуванията ви, резултатите от които ще ви носят задоволство. При осъществяване на търговски и финансови операции не подценявайте нищо. Четете всичко, съществува риск от недоглеждане. Отделете повече внимание на човека до вас, нуждае се от подкрепата ви.
08 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Да бъдете добри и отзивчиви е важното сега. Събитията ще ви поставят в услуга на други хора и от вас зависи благоприятното развитие на проблемите, които ще решавате. Не изпадайте в крайности и не губете присъствие на духа си. Силни сте и ще се справите. Рискът ви ще е оправдан.
08 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Покажете доброто си отношение към хората на работното място и ще сработите по-бързо идеите помежду ви. Условията по предстоящ проект ще благоприятстват общата ви задача и няма да срещнете трудности в реализацията им. В противен случай светът ще ви бъде сив, а настроението враждебно и скучно.
08 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Овладейте емоциите си и проявете повече търпение в отношенията си с близките. Служебни пътувания ще ви ангажират допълнително, но не съжалявайте. Има какво да покажете и на какво да се научите.
08 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Основателно ще поставите личните си предпочитания днес на първо място, като се погрижите за нуждите си. Равносметката от постигнатото внася известно спокойствие в мислите ви и няма да позволите на никой да наруши това ви усещане. Споделете го с любимите ви хора, това ще засили чувството им за сигурност.
08 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Отнесете се с повече внимание към здравето и душевното си спокойствие. Говорете открито за всичко, което ви тревожи, има кой да ви чуе и помогне. Бизнесът ви няма да пострада, ако днес говорите по-малко за него и помислите повече за собствените си нужди, развлечения и желания.
08 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Готовността ви да работите по отстраняване на пропуските и изпипване на детайлите говори много за вас. Прецизността ви е пословична и заслужава уважение. Разгръщайки потенциала си, ще покажете умения и в области, които до скоро са били непознати за вас. Не пренебрегвайте личния си живот. Ще имате изненади, но бъдете по-активни.
08 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
На някои от вас денят ще предложи чудесна възможност за делова изява, която би поставила на изпитание упоритостта и дисциплинираността им. Усилието наистина си заслужава. В личен план не ви очакват никакви изненади, освен ако не се постараете да ги предизвикате. Роднинските взаимоотношения днес няма да ви носят приятни емоции.
08 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Денят е успешен за вас, тъй като ви носи възможности за развитие в дългосрочен план. От вас зависи как ще ги използвате и дали ще съумеете да ги съчетаете с дейността си. Предложения за съвместна работа няма да липсват днес, затова преценете от какво можете да се възползвате. Очаквайте добра новина от ваш роднина, свързана с негов голям успех.
08 апр 2020
Последни новини