24 °C

"Траки - Първомай" стана на 1 година

Своя първи рожден ден отбелязаха туристите от СНЦ „Траки – Първомай“. Те се събраха на купон, за да се повеселят, да си спомнят най - хубавите моменти от преходите, да набележат мароприятие за следващата година.

За тази една година в дружеството вече членуват 168 планинари, организирани са 46 мероприятия, дружеството е било съорганизатор на още 7, с общо 1493 туристоучастия.

Незабравими ще останат походите до Седемте рилски езера, до Мусала, до манастира над село Мулдава със 109 участници.

Подновена беше стара и направена нова маркировка в Буковския, Драгойновския и Искренския дял на Родопите. Благодарение на Георги Запрянов са поставени 120 указателни табели.

Голямата болка на председателя Стойчо Багрев е слабата работа с учениците. Само 10 от членовете на дружеството са деца и то заради родителите си,а не заради присъствието на „Траки“ в училищата. Това е направлението, в което ще трябва да се работи по задълбочено през следващите години.

След като Багрев поздрави членовете на дружеството, бяха раздадени шеговити звания на най – активните членове. „Поразяващата уста“ на вечно знаещият и пълен с информация Атанас Добрев, „Винаги готов“ - за Стойчо Багрев, „Винаги отпред“ за умелия водач Сребрин Сребрев, на най – малките туристи 7-годишните Христо Дончев и Мария Антонова - „Малката стъпка“.

Да поздрави туристите дойде и депутатът от 43 Народно събрание д-р Катя Попова, на която се възлагат големи надежди като член на комисията по туризъм за реализиран на проекти.

Всеки от присъстващите получи календар със снимка на емблематичния Буковски лъв, спонсориран със средства от членския внос на дружеството.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Ал
  Алеко
  12 -3
  22:39, 13 дек 2014
  Много хубаво само дето тая църничката Депутатка сте я изпречили на снимката да попитам тя какво прави там . Членка ли е на дружеството?
  Нещо е помогнала или е дошла да се обърше в "народната любов"?
  Ей хора що ставате подлоги на политиката? Тя тая нито е политик нито е и доктор вече ами гледа само келипила, какво общо има с туризма, а .... да тя там и е силата в Народното събрание там я натириха, там запълниха дупката с нея. Хвала на такива ДеПутатки за сичку стават.
  • 12
   123
   5 -2
   20:24, 14 дек 2014
   Споко, тя ша дойде и кмет да ви стане догодина!
 • 2
  Ша
  шахраман
  5 0
  00:57, 14 дек 2014
  Мъжът на Катя Попова се изказа публично ,че не желае да бъдат поздравявани с цигански песни .Това вече го разбраха всички от малцинствата.Аз обичам България.Аааа дали обичам наистина?
 • 3
  Ta
  tanq_1418574455
  3 -2
  18:25, 14 дек 2014
  ole ole, selska rabota s golqmi dqdovci
 • 4
  Ko
  kozel
  2 -1
  20:48, 14 дек 2014
  Xiladi pozdravi za sazdatelite na tova drujestvoi li4no na Stoi4o bagrev, i xorata okolo nego.Parvata godina e na4aloto badeshteto e napred.
Хороскоп за 28.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще се наложи да проявявате съобразителност и достатъчно комбинативност, за да постигнете целите си. Вие сте чаровни и привлекателни, и в определени моменти можете да разчитате и на това. Може би трябва да промените част от стратегията си по отношение на дадена личност, за да привлечете интереса й.
28 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не си пилейте силите и енергията в неясни и мъгляви възможности. Насочете вниманието си към важните моменти от дейността си. Работата ви с документи изисква повишено внимание, но ще ви осигури добри резултати във финансовата сфера. Ще ви занимават проблемите на близките ви и с подкрепата си ще им бъдете полезни.
28 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не се притеснявайте за времето си днес, ще ви стигне за всичко, което планирате. За сметка на заетостта си ще повишите финансите, бъдете доволни и не проявявайте излишно капризите си. Прибързаните решения не са препоръчителни, с тях рискувате да сгрешите. Бъдете толерантни към онези, които понасят обратите в настроенията ви.
28 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако изпитате затруднения в работата си не се притеснявайте да потърсите подкрепа. Новини и предложения за нова работа ще зарадват други от вас. Достатъчно време сте посветили на конкретна задача, за да се отказвате от нея вече накрая й. Ще обновите връзката си с интимния ви партньор, преоткривайки в него нови качества.
28 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще срещнете добър прием днес сред колеги и клиенти. На предложенията ви ще се погледне благосклонно, предвид доказани качества и успехи. Самочувствието ви ще се подхранва и от споделените с партньора ви чувства. Връзката ви е силна и стимул за развитието ви. Ако търсите работа ще получите интересно предложение.
28 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
28 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
28 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще ви се наложи да направите важен избор. Имате възможност да решите важен за вас въпрос, затова не отлагайте. Колкото по-бързо това стане факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си. Не прибързвайте с изводите относно дадено събитие.
28 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Работейки с желание и хъс за победа, ще имате отлични резултати. В тази връзка ще се постараете да приобщите към идеите си и други, като ги насърчите да се включат и покажат уменията си. Някои от вас ще поставят началото на нова дейност. Дайте си и почивка, имате нужда от нея.
28 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Недоразуменията на работното място все повече ви отегчават и след последните събития ще започнете да мислите за промяна. Неудовлетвореността ви ще е подсилена и от странични фактори, подканящи ви недвусмислено към действия. Преди да вземете окончателно решение се посъветвайте с най-близките си хора.
28 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
За да успеете при заплетена ситуация се въоръжете с търпение и вложете повече усилия. Ще се справите, но за в бъдеще бъдете толерантни към колегите и партньорите, а също и към по-младите. Ще се изнервите от разногласията в интимните отношения, но може би така узрявате и двамата. Или пък ще стигнете до извода, че противоречията са преодолими.
28 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Изключително толерантни сте с хората около вас. От това само можете да спечелите. Здравословното ви състояние е добро и не бива да се тревожите за дреболии. Помислете как можете да повишите тонуса си. Очаква ви интересна среща с човек, към когото отдавна се стремите. Имате късмет.
28 сеп 2020
Последни новини