Жестове, с които да плените сърцето му

Повечето мъже няма да си признаят, но във всеки от тях се крие по един романтик. Дори да не си падат по вечерите на свещи, любовните откровения и приглушената музика, няма как да не се разтопят от романтичен жест в тяхна чест.

Ако искате да откраднете сърцето му, но не знаете как, ето няколко романтични начина да спечелите вниманието и любовта му.

Сгответе вечеря

Добрата стара поговорка, че любовта на мъжа минава през стомаха важи с пълна сила. Ако не просто сте сготвили нещо, колкото да се нахраните, но сте вложили любов, внимание и ентусиазъм специално за него, това би означавало много.

Ако пък сте приготвили любимото му ястие, считайте, че сърцето му е ваше!

Похвалете го пред приятелите си

Няма мъж, който да не обича да бъде похвален. Мъжкото его се нуждае от стимулиране, а какво по-голямо признание от това да изтъкнете качествата или успехите му пред външни хора!

Гледайте го как играе

Ако приятелят ви или мъжът, към когото е насочено вниманието ви е спортна натура, обича да участва в различни игри, спортове, отбори или просто е фен на някоя компютърна игра – направете този жест за него! Отидете да го видите как играе или изтърпете поне едно ниво на компютърната игра.

Нека той види, че се интересувате от това, което прави и обича. Това със сигурност ще ви донесе бонус точки, ако трябва да си служим с геймърския език.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини