"Борислав" постигна победа, остава да спечели войната

„Борислав“ ще зимува на върха на класирането в „А“ областна група, след като в последния мач за сезона се наложи над отбора на село Момино с резултат 3:1.

"Първата цел за този шампионат е постигната – доволен е треньорът Димитър Янчев. Оттук по- лесно се атакува влизането във „В“ група".

Мачът не беше лесен за първомайци, макар през първото полувреме да си осигуриха комфортна преднина с два гола. Първо се разписа Гюрсел Вели, а след него от дузпа Добрин Милчев удвои. През второто полувреме гостите излязоха доста амбицирани и мотивирани и дори успяха да върнат едно от попаденията. Все пак Димитър Далев оформи крайното 3:1.

Борислав вече е едноличен водач с 34 т.,В дербито на кръга вторият „Спортист“ - Голям Чардак не успя да победи третия - „Вихър“ Строево. Така първомайският отбор има 2 точки преднина пред втория и 7 пред третия. При това със 49 вкарани гола, „Борислав“ може да се похвали с най – резултатното нападение. А допуснатите 14 попадения го поставят на второ място в класацията за защита.

Пряк съперник за влизане в горния ешалон е „Вихър“ - Строево.

Т.Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Фе
    фен
    8 -1
    12:43, 1 дек 2014
    Отборът има облик , което е най-важното.
    Опитва се да играе футбол и се получават доста добри комбинации.
    Заслужено първо място.
  • 2
    Ве
    ветеран
    9 -1
    12:43, 1 дек 2014
    Браво на отбора. Искам само да попитам кмета на община Първомай защо от 12 години е на този пост и отбора не е участвал в "В" група.той е първият с три мандата и първият при който отбора играе само със селата вече 12 години.
    • Фе
      фен
      8 -1
      13:02, 1 дек 2014
      Приятелю браво за коментара, ама отговор няма да получиш. Аз нееднократно съм задавал същия въпрос. Кмета обича да се ръкостиска на стадиона , ама не обича да су бърка в джоба. Ето за това няма В група толкова години.
  • 3
    Ха
    хаххаа
    1 -8
    01:51, 2 дек 2014
    а на тоя кафеджия защо е снимката сложена..... Виж коментара
  • 4
    Ве
    ветеран
    6 0
    18:35, 2 дек 2014
    Защото се опитва да си върши работата и явно успява. А ти явно никаква не я вършиш и затова пишеш глупости.
Последни новини