Поредна важна победа извоюва "Борислав"

Изключително важна победа с 0:4 извоювахме срещу „Секирово“ - похвали се треньорът на „Борислав“ - Димитър Янчев - Играхме срещу домакин, който през този сезон не е губил на собствен терен. Сега целта ни е да спечелим всичките си срещи до края на сезона и да зимуваме на първо място в групата.

Първото полувреме се разви така, че мачът не предполагаше да завърши с този резултат. Чак в 43 минута Георги Якимов разпечата вратата на противника. За сметка на това, второто полувреме имаше вихрено начало. Голмайсторът на „Борислав“ Гюрсел Вели отбеляза още в 46 минута. Последва го и Георги Данчев. Точката на двубоя постави Васил Стефанов, който в края на двубоя прехвърли вратаря на „Секирово“ с феноменален удар от около 70 метра.

В момента „Борислав“ е на второ място, на 2 точки след „Спортист“ - Голям чардак. Въпреки, че те не отговарят на изискванията и не могат да минат в по – горна група, първомайци са си поставили за задача да ги изпреварят и тях. По пътя към върха им предстои тежък двубой срещу третите - „Вихър“ - Белозем, утре от 14.30 часа на градския стадион. Притесненията на треньора са, че излизат срещу един от най – силните противници, след по – кратка почивка и след два тежки мача.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини